loading...
Marsa Alam legjobb szállodák

Hurghada és Sharm El Sheikh mellett Marsa Alam egy kicsit háttérbe szorul az egyiptomi nyaralóhelyek közül. Holott itt is találunk remek hoteleket, programokat! A cikkben Marsa Alam legjobb szállodák kerülnek bemutatásra!

Marsa Alam Hurghadától 270 km-re délre található, emiatt télen pár fokkal melegebb is van itt. A tenger átlagos hőfoka a leghűvösebb időszakban is 22-23 fokos!

Sokak szerint a sznorkelezők és búvárkodók itt még jobban érezhetik magukat, mint Sharm El Sheikh-en. Mivel még nem olyan kiépített rész, mint a másik két nyaralóhely, emiatt a csendesebb pihenést kedvelőknek is tökéletes választás!

Marsa Alam összes szállodaajánlatát is megnézheted!

Marsa Alam legjobb szállodák

Három egymás melletti szállodával kezdünk, amelyek Port Ghalib üdülőrészen találhatók. Mindegyik ajánlott szálloda, ahol a sznorkelesek és búvárkodást szeretők is otthon érzik magukat!

Nagy előnye még, hogy mindössze 7 km-re van a repülőtértől, így szinte a szállodakomplexumnál landol a gép. Emiatt a transzferidő is pár perc.

Port Ghalib Resort ****

A legkedvezőbb árú szálloda, amely nagyon jó ár-érték arányt képvisel! A mellette levő Siva Port Ghalib szállodába szabad átjárás van, igénybe lehet venni az ottani szolgáltatásokat is.

Közvetlenül a tengerparton található, korallos parttal. Vannak beugró részek, ahol biztonságosan be lehet menni a vízbe.

Sokak szerint a víz alatti élővilág szebb, mint a hurghadai Makadi-öbölben. Holott az sem csúnya!

Egy móló hosszan vezet be a tengerbe, ahol a jó úszók és sznorkelezők élvezhetik az élővilágot. Ezen a részen számítani lehet többször is erős szélre (nagy szél esetén le is zárhatják), ekkor a Palace-nál lévő mólót általában lehet használni (az szélcsendesebb rész).

Gyerekek számára két csúszda is rendelkezésre áll. Nem sok, de egy kis időtöltésnek megfelelő.

Egy szobában elhelyezhető létszám: 2/3 felnőtt, 1 felnőtt + 1/2 gyerek, 2 felnőtt + 1/2/3 gyerek, 3 felnőtt + 1/2 gyerek.

Port Ghalib Resort ajánlatok

Siva Port Ghalib ****

A fenti Port Ghalib Resort-nál már említettem, hogy egy területen fekszik a két szálloda. Mindkettőben ugyanazt a szolgáltatást igénybe lehet venni.

A különbség abban van, hogy ez a szálloda rendelkezik tengerre néző szobákkal. Ha viszont ez nem lényeges, akkor bátran foglalhattok a Port Ghalib Resort-ban!

Egy szobában elhelyezhető létszám: 1/2/3 felnőtt, 1 felnőtt + 1 gyerek, 2 felnőtt + 1/2 gyerek, 3 felnőtt + 1 gyerek. (Gyerekkedvezmény 13 éves korig.)

Siva Port Ghalib ajánlatok

The Palace Port Ghalib *****

A fenti 2 szálloda mellett található. Ha tényleg egy remek szállodába akarsz menni kedvező áron, akkor ez tökéletes választás!

A szálloda elsősorban a nyugodt pihenést keresőknek ajánlott!

A tengerpartján van egy kis homokos rész, ahol a gyerekek is tudnak játszani, pancsolni.

Itt is van egy móló, amely szélcsendesebb részen van, mint a Port Ghalib Resort mólója. Ez a legtöbb esetben használható (erős szél esetén lezárhatják).

Egy szobában elhelyezhető létszám: 1/2/3 felnőtt, 1 felnőtt + 1 gyerek, 2 felnőtt + 1/2 gyerek, 3 felnőtt + 1 gyerek. (Gyerekkedvezmény 13 éves korig.)

The Palace Port Ghalib ajánlatok

The Three Corners Sea Beach Resort ****

A reptértől északra található csupán 7 km-re. Nagyon jó értékelésű szálloda!

Közvetlenül a tengerparton fekszik, egy hosszú partszakaszra néz. A part részben homokos, de a vízben már korallos.

Van egy mólója is, ami körülbelül 60 méterre nyúlik be a korallzátonyhoz, ahol a mély víz kezdődik, és ahol fantasztikus korallokra és halakra lelhetünk.

Gyerekek számára több csúszda is rendelkezésre áll. Ezenkívül a Trixie Kids Club délelőtti és délutáni szórakoztatással és színpadi játékokkal várja őket, valamint két sekély gyerekmedence (télen fűtött) is van a részükre.

A gyerekmedence mellett 2 nagyobb medence is található, amelyek közül az egyik télen fűtött.

Külön kiemelendő, hogy az animációs programokat szinte mindenki dicséri!

Egy szobában elhelyezhető létszám: 1/2/3 felnőtt, 1 felnőtt + 1/2/3 gyerek, 2 felnőtt + 1/2 gyerek, 3 felnőtt + 1 gyerek. (Gyerekkedvezmény 14 éves korig.)

The Three Corners Sea Beach Resort ajánlatok

The Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort *****

A Three Corners újabb tagja is méltán kerül be Marsa Alam legjobb szállodák közé! A reptértől szintén rövid transzferrel elérhető.

Több száz méter hosszú homokos tengerpartja van, a vízben viszont már korallos részek találhatók.

A szálloda saját korallzátonnyal is rendelkezik, fantasztikus élővilágot láthatunk a vízben! A 370 méter hosszú mólóról egyből a mély vízbe juthatunk, ahol élvezhetjük a látványt.

A 2 úszómedence közül az egyik, illetve a szabadtéri jacuzzi szintén fűtött a téli időszakban. A gyerekmedencét szintén fűtik.

Egy szobában elhelyezhető létszám: 1/2/3 felnőtt, 1 felnőtt + 1 gyerek, 2 felnőtt + 1/2 gyerek, 3 felnőtt + 1/2 gyerek. (Gyerekkedvezmény 14 éves korig.)

The Three Corners Fayrouz Plaza ajánlatok

Concorde Moreen Beach & Spa *****

A reptértől 26 km-re, a népszerű búvárkodóhelytől, Abu Dabbabtól kb. 5 km-re fekszik.

A szálloda 800 méter hosszú saját stranddal rendelkezik, egy gyönyörű kertben terül el.

Homokos tengerpartja lassan mélyülő, így gyerekesek számára is ideális. Ezenkívül egy móló is vezet a nyílt vízre, ahol az élővilágot felfedezni kívánók tudnak gyönyörködni a víz alatt.

Tengerre néző szoba is foglalható!

Egy szobában elhelyezhető létszám: 1/2/3 felnőtt, 1 felnőtt + 1/2/3 gyerek, 2 felnőtt + 1/2 gyerek, 3 felnőtt + 1 gyerek. (Gyerekkedvezmény 14 éves korig.)

Concorde Moreen Beach ajánlatok

Gemma Beach Resort *****

Az egyik legdélebbi egyiptomi szálloda, amely a kínálatban van. A reptértől 90 km-re található, így aki ideutazik, ezt is kalkuláljuk bele! Ám ennek ellenére Marsa Alam legjobb szállodák közé soroljuk!

Éppen a még délebbi fekvés miatt télen is melegebb van, mint a többi helyen. Az eső szinte ismeretlen itt, így remek helyszín egy telelésre.

Ez a környék nem a nyüzsgésről nevezetes, így annak ajánlott, aki nyugodt pihenésre vágyik! Olasz jellegű szálloda, az animációk is olaszul vannak, az ételek egy része is olasz konyha jellegű.

Gyönyörű a tenger, mivel egy nagy lagúna mellett fekszik a szálloda. Közvetlenül a nagy kiterjedésű homokos parton található, a vízben viszont már korallzátonyok vannak.

Egy szobában elhelyezhető létszám: 1/2/3 felnőtt, 1 felnőtt + 1/2/3 gyerek, 2 felnőtt + 1/2 gyerek, 3 felnőtt + 1 gyerek. (Gyerekkedvezmény 14 éves korig.)

Gemma Beach Resort ajánlatok

Ajánlott cikkek