loading...
Hurghada gyerekbarát szállodák, ajánlatok

Hurghada gyerekbarát szállodák legjobbjai

Hurghada gyerekbarát szállodák – Biztos sokan szeretnétek Egyiptomba utazni, de nem tudjátok, gyerekkel melyik is lenne a legideálisabb szálloda. A legtöbb hotel már eléggé felkészült a gyerekek elszállásolására és szórakoztatására, de ezek között is vannak kiemelkedők. A cikkben bemutatásra kerül 7 fantasztikus gyerekbarát szálloda Hurgadáról.

Pár mondatban azért nézzük át, mitől is mondhatjuk azt, hogy egy szálloda gyerekbarát!

Legyen kisebb vagy nagyobb a gyermek, számukra az egyik legfontosabb, ha vízről van szó, a csúszdák, a medencék, a pancsolás. Éppen ezért alapvető elvárás, hogy legyen megfelelő számú és többféle csúszda. Szerencsére már több szállodához tartozik aquapark, amelyek minden korosztály igényeit (még a felnőttekét is) kielégítik.

Azonban az egyéb programok megléte is fontos a gyerekeknek. Erre alkalmazzák a jobb szállodák az animátorokat, akik remek műsorral foglalják le a kicsiket.

Nyilván az ételek minősége egy fontos tényező! Alapvetőnek kell lenni, hogy gyerekmenü is legyen az étteremben. Nem hiszem, hogy egy szaftos steak-re vágyik a legtöbb gyerek. 😊

Hurghada gyerekbarát szállodák

 

Albatros White Beach *****

A kisebb gyerekek számára ez igazi paradicsom. Nem hiába találkozhatunk sok kisgyerekes családdal.

Már a transzferút is gyerekbarát, mivel mindössze 10 percre található a reptértől, így nem kell sokat utazni sem.

A gyerek animációt nagyon dicsérik. Esténként diszkó van a kicsiknek, ahol a személyzet néhány tagja Disney-figuráknak öltöznek be és táncolnak, énekelnek a gyerekekkel.

4 gyerekmedence található a szállodában. Ezek kb. fél méter mélységűek, tehát tökéletes a kicsiknek. A medencékben csúszdák, mászóvárak vannak elhelyezve. És mind a négy gyerekmedence fűtött télen!

Az Albatros White Beach tengerpartja is ideális, mivel lassan mélyülő homokos parttal rendelkezik.

Az étteremben külön gyerekrész van kialakítva kisasztalokkal és kifejezetten gyerekételek is vannak.

Albatros White Beach ajánlatok

Sunwing Waterworld Makadi *****

Igazi gyerekparadicsom a Makadi öbölben található tengerparti szálloda, ahol az egyik legjobb csúszdapark van! Nem hiába, nyáron sokszor csakis gyerekes családokat fogad a hotel.

Ez a szálloda is bekerült a Hurghada aquaparkokat bemutató cikkünkbe!

A kisebbeknek is van megfelelő csúszda, de a nagyobbak mindenfélét kipróbálhatnak. Itt található Egyiptom egyetlen hurokcsúszdája, de a 115 méteren át kanyargó családi vízi csúszda sem hagyható ki! Több csúszda pedig 18 méteres magasságból indul rengeteg kanyarral.

Aki nem próbálta a szörfözést, az itt megbarátkozhat vele: a FlowRider medencéjében mesterséges hullámokon élvezhetjük a szörfözés élményét!

7 medencével rendelkezik, amiből három télen is fűtött, beleértve a kisebbek aquapark medencéjét.

Közvetlen tengerparton van a Sunwing Waterword, ráadásul lassan mélyül a víz a strandon. Az ár-apály jelenség nem vészes, nem húzódik nagyon vissza a víz apálykor. Ezek még inkább vonzóbbá teszik a családok számára!

Ami pluszban emeli a szálloda nívóját, hogy a vízi élővilág nagyon szép! Végülis a Makadi öbölben van a Sunwing, ez szinte garancia a csodás élővilágra.

Sunwing Waterworld Makadi ajánlatok

Titanic Royal *****

Ez egy újabb, 5 csillagos szálloda, amely nagy hangsúlyt fektet, hogy a gyerekek jól érezzék magukat. Hurghada gyerekbarát szállodák közül sokan ezt tartják a legjobbnak!

Természetesen a medencék és a „vizes helyek” itt is viszik a pálmát! Külön élmény lesz a kicsiknek a kalózhajós és a labirintusos csúszdapark!

A téli szezonban 3 fűtött medencéjük van: a főmedence és 2 gyerekmedence.

Az animátorok itt is sok programmal várják a gyerekeket.

A Titanic Royal tengerpartja szintén sekélyes, a parton lovaglás és tevegelés is lehetséges! Amit mindenképp mérlegeljünk, hogy az élővilág itt minimális (de ez főleg kisebb gyerekeknél úgy gondolom, nem elsődleges).

És ami még vonzóbbá teszi a szállodát, hogy kisbusz közlekedik az aquaparkkal rendelkező testvérszállodába (Titanic Aqua Park Resort). Itt 16 gyerek- és 14 felnőttcsúszdát, valamint hullám- és raftingmedencét is lehet használni! Kész főnyeremény!

Titanic Royal ajánlatok

Prima Life Makadi *****

Szintén a népszerű Makadi-öbölben fekszik. Közvetlenül a tengerparton található a szálloda, amely nagy medencéjével és kiváló szolgáltatásairól ismert.

Ami gyerekek szempontjából fontos, hogy a homokos tengerpart lassan mélyül. Az ár-apály jelenség itt nagyon kicsi, így egész nap lehet élvezni a vízben való pancsolást!

A gyerekeket szórakoztató animátorokat mindenki dicséri! Sőt, a kicsik számára még kisállatsimogató is van!

Van három csúszda is a nagyoknak és egy a kisebbeknek. Nem egy aquapark, de a gyerekek számára jó kis időtöltés, amíg a szülők pihengetnek a medence mellett.

Mellette található a Fort Arabesque, amelynek partjára át lehet menni. Ezen a szakaszon talán a legszebb a korallrész, így a sznorkelezőknek igazi paradicsom a Prima Life Makadi. Ha pedig valaki komolyabban gondolja a vízi élővilág feltérképezését, a szállodának búvárközpontja is van!

Prima Life Makadi ajánlatok

Jaz Aquamarine *****

A Jaz szállodalánc tagja nevéhez méltóan az egyik legjobb hotel! Nem hiába emlegetik Hurghada gyerekbarát szállodák legjobbjai között!

Már a távolság is vonzó a családosoknak, hiszen a reptér mindössze 20 percre van. Egy esetleges hurghadai kirándulás is csak fél órás buszútra van a szállodától.

A visszajelzések alapján nagyon felkészültek a gyerekes családokra. Még a legkisebbek számára is nagyszerű, a babáknak szükséges eszközökből is (etetőszék, babaágy) jól ellátott a Jaz Aquamarine.

Minden korosztály számára található medence és csúszda, így a kisebbek és nagyobbak számára is megfelelő. Vannak kifejezetten nagy csúszdák is, zárt és nyitott egyaránt kipróbálható!

És ha egy téli utazásban gondolkodtok, van egy jó hírünk! Ősztől tavaszig több medencéje fűtött (minden gyerekmedence!), így biztos nem kell attól félni, hogy hideg vízben pancsikolnak a gyerekek.

Az étteremben külön gyerekmenü is van és este minidiszkó szórakoztatja a piciket.

Jaz Aquamarine ajánlatok

Sunrise Royal Makadi *****

Egyes beszámolók extrán gyerekbarátnak írták le.

Van külön egy gyerekmedencés rész csúszdákkal, ugyanakkor egy kisebb medence is, amit csak 16 év felettiek használnak. Így a felnőttek külön is tudják élvezni a pihenést!

A tengerpart homokos és természetesen szintén lassan mélyülő. A parton két úszómester is teljesít szolgálatot, így a biztonság is adott.

Az animációk itt is változatosak: vízi tánc, habparty, parti minidiszkó, stb. A programok részletesen le vannak írva előre, hogy mit mikor és hol talál az itt nyaraló.

Sunrise Royal Makadi ajánlatok

Serenity Fun City Makadi *****

Elég, ha a gyerekek ránéznek a képekre és máris megvan a győztes szálloda!

Fantasztikus az aquaparkja, ami ingyenesen használható az itt megszállóknak! A csúszdák kastélyszerű épületekből indulnak ki, mintha meseországban lenne a gyerek!

Rengeteg féle csúszdát kipróbálhatnak, amiknek már a nevük is sugall valamit: fekete lyuk, szabadesés, kamikáze, családi csúszda, „fel a dombra”.

Bár nem közvetlen tengerparti szálloda, a naponta sokszor közlekedő kisbusszal át lehet menni a Serenity Makadi tengerpartjára. Arra viszont számítsunk, hogy nem lassan mélyülő a partja, cserébe viszont hosszú korallfal van, ahol nagyon szép élővilággal találkozhatunk!

Serenity Fun City Makadi ajánlatok

Ezek voltak Hurghada gyerekbarát szállodák között is a legjobbak! Reméljük, ezek egyike elnyeri tetszéseteket és a jövőben élvezhetitek a Vörös-tengeri tengerpartot!

Egyiptomi cikkeink

Hurghada aquaparkjai tuti tetszene a gyerekeknek!

Nem tudsz dönteni Egyiptom nyaralóhelyei közül? A cikkben segítünk Neked!

Szükségünk van vízumra is! Az egyiptomi vízum cikkben olvashatsz erről!

A fáraó átkától sokan félnek egy egyiptomi utazás előtt. A megelőzésről és a kezelésről találsz infókat!

(Hurghada gyerekbarát szállodák)