loading...

Repjegy és szállás foglalásához segítség!

A Beontrips foglalásához nyújtunk segítséget és a lap alján olvasd el az utazás előtti teendőidet is! Bemutatjuk videóban és képes leírásban is!

 

Foglalás bemutatása videóban:

 

A kiinduló oldalon pár mondatos leírásban olvashatod, mit tartalmaz az ár, ami alatt látod is az árat (1 főre) és a „Keresés” gombot. A „Részletes útiterv” az odaút részleteit, alatta a helyszín és a szállás ismertetőjét, majd a visszaút részleteit tartalmazza. Az ötlet alján ismét fel van tüntetve az ár és a „Keresés” gomb. Katt a “Keresés”re!

Ez kiad egy kis keresőfelületet, itt újból “Keresés”.

A következő oldalon összefoglalva látod az utazási ötletet. A bal oldalon a repjegyre és a szállásra kattintva tudsz másik opciót választani a feltüntetett lehetőségek közül! Kattints az ár alatt vagy a lap alján a “Tovább” gombra!

A rendszer ezután rákérdez, hogy programokat akarunk-e. Itt lehet választani.

A következő oldalon több szolgáltatást tudsz hozzáadni:

  • Programokat: a legfelső sorban lévő „Programok”-ra kattints és add hozzá a kiválasztott programot!
  • Transzfert a reptérről és a reptérre: a Transzfer hozzáadása sorában a „Lehetőségek” gombra kattintva tudsz választani.
  • Bérautót: kattints a “Bérautó hozzáadása” gombra!
  • Utasbiztosítást, útlemondási biztosítást: kattints a “Biztosítás hozzáadása” gombra!

Ha minden okés, pipáld ki a feltételek elfogadását és kattints a „Tovább” gombra!

 

A következő oldalon kell a foglaláshoz szükséges adatokat megadni (utasok adatai). Itt hozzáadhatsz feladható poggyászt is a repjegyhez (ha nincs ilyen opció, a Beontrips ügyfélszolgálatán vagy a légitársaság holapján tudsz venni). A továbbiakban a lemondási feltételeket is olvashatod! Ha minden rendben, pipáld ki a két feltétel elfogadását itt is és katt a „Tovább” gombra.

A fizetési oldalra jutsz, itt meg kell adni a fizetési adatokat. A fizetés után megkapod a visszaigazolást, benne a szükséges kódokkal, adatokkal.

Minden információt megtalálsz a foglalásról a Beontrips hivatalos oldalán!

Bármilyen kérdéssel, problémával keresd a Beontrips ügyfélszolgálatát!

 

FONTOS! Mire kell figyelned és tenned az utazás előtt?

  • Ha feladott poggyászt, ülőhelyet és egyéb szolgáltatást akarsz venni a repülőre, a foglalás után kapott hatjegyű kóddal a légitársaság honlapján belépve tudod megtenni!
  • Végezd el az online becsekkolást otthon! Számítógépen elvégezve nyomtasd ki vagy csináld meg mobilapplikáción és mutasd be a reptéren! Ha a reptéren csekkolsz be, külön díjat kell fizetned! 
  •  A poggyászfeltételeket figyelmesen olvasd el! Figyelj a súly- és mérethatárokra, valamint a szállítási feltételekre! Bőrönd tartalma-mit szabad és mit nem
  • Legyél tisztában a reptéri dolgokkal! Ehhez segítő cikkünket olvasd el: Repülőtérre érkezéstől a repülőről leszállásig

Segítő cikkeket itt találsz: Hasznos cikkek, információk utazáshoz