loading...

Hat díjat is nyert a Qatar Airways a TripAdvisor díjátadóján

A TripAdvisor, amely véleményeket, értékeléseket gyűjt össze az olvasóktól, minden évben megrendezi a légitársaságok díjátadóját. Itt több kategóriában osztanak ki díjakat, amely a szakmában nagyon rangosnak számít.

A The TripAdvisor Travellers’ Choice Airline Awards nevet viselő rendezvényen a Qatar Airways hat kategóriában is díjat nyert (ötben az első helyen végzett). Az 5-csillagos légitársaság elnyerte a Legjobb Közel-keleti légitársaság, a Világ legjobb Business osztálya és a Világ legjobb Turista-osztálya címet is, valamint a Világ 2. legjobb légitársasága lett!

A TripAdvisor a világ legnagyobb utazós oldala, amely több mint 730 millió utazó értékelését tartalmazza (légitársaság, szálloda, programok, stb), így nyugodtan mondhatjuk, hogy ez valóban a szolgáltatást igénybe vevők véleményein, tapasztalatain alapszanak. A légitársaságok esetében szerepelnek többek között az ülőhelyre, tisztaságra, fedélzeti ellátásra, ügyfélszolgálatra, ár-érték arányra, beszállásra vonatkozó értékelések. Ezzel átfogó képet kaphatunk az adott cég nyújtotta szolgáltatásokról.

A cég egyik vezetője, Mr. Akbar Al Baker megköszönte minden utazónak, hogy véleményük segítségével ezt a hat díjat elnyerhette a Qatar Airways.

A légitársaság idén is bővíti a célállomások listáját. Ezek között szerepel Lisszabon, Málta, Izmír, Langkawi.

Az elnyert díjak: