loading...
Qatar Airways

Qatar Airways Beyond Business- Európában és Amerikában is elérhetővé vált a Qatar Airways legújabb programja, amivel új valuta, a Qrewards pont került bevezetésre, amely lehetővé teszi az üzleti utazók számára, hogy még többet tudjanak utazni és kihasználják az exkluzív előnyöket. A globális bevezetésre később, a 2019-es év végéig kerül sor

„Hozzon ki többet” üzleti útjából!

Emelje magasabb szintre vállalkozását olyan jutalmazási programmal, amely a legtöbbet hozza ki a vállalati utazásából.

A Qatar Airways „Beyond Business” programjával a cége minden elköltött dollár után értékes Qreward-ot kap és élvezheti azt az előnyt, hogy bármikor Qreward-ot szerezhet, minden Qatar Airways elköltött dollár után. Kihasználhatja az exkluzív előnyöket is, beleértve a gyorsított Gold státuszt és a lounge hozzáférést. A „Beyond Business” három díjazási szintet is tartalmaz, amelyek kifejezetten az üzleti tevékenység bővítésére és továbbfejlesztésére szolgálnak.

Regisztráció elérhető hamarosan Európában és Amerikában is.

Keressen értékes Qreward-okat minden repülés után

A Qreward a Qatar Airways új üzleti pénzneme.

Miután a vállalat feliratkozott, azonnal elkezdhet keresni egy Qreward-ot kap minden egyes 1 dollárért, amit a Qatar Airways-nél költött el. Qrewards-ot a qatarairways.com-on foglalva és utazási irodákon keresztüli foglalásnál is kap.

Qatar Airways

Qatar Airways

Qatar Airways beyond business- Szerezzen Qreward-ot az utazásaival

Bármilyen repülés alatti költségével szerezhet Qreward-ot – nem számít, milyen közel van az indulás napja. Úgy is szerezhet Qreward-ot, hogy osztályt upgrade-del (magasabb osztályú utazást választ).

Intézze utazását az új portálunkon

A fiókja könnyen kezelhető, minden szükséges dolgot megtalál benne. Tud repülőutat foglalni, jutalmakat szerezni és segítséget is talál az utazási költségvetésének ellenőrzésére is.

Tagsági szint

Három szint van a programban: „Elevate”, „Accelerate” és „Ascent”. Amint eléri a magasabb szinten előírt költést, automatikusan magasabb szintre ugrik a tagsága. Ezzel több Qreward-ot és további előnyöket szerezhet.

A program három szintje biztosítja, hogy a cégek gyorsan hozzájussanak az olyan egyedi előnyökhöz, mint az elsőbbségi beszállás, a Privilege Club Gold státusz vagy a reptéri várók igénybevétele.

További hasznos infók, hogy hogyan igényelheti ezt a lehetőséget, az alábbi oldalon található. Beyond Business

Kapcsolódó cikk:

Ingyen szállás, ha Qatar Airways-zel utazol?

Többet olvasnál? Nézz körbe a blogunkban: Blog

Böngésznél a legjobb ajánlatok között? AJÁNLATOK

TravelHunter Közösség – Csatlakozz

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy értesülj az ajánlatokról! 

Facebook oldalunk

Instagram

Youtube