Ingyen szállás, ha Qatar Airways-zel utazol?

A Qatar Airways egy új szolgáltatással állt elő, ami már most nagyon népszerűvé vált. Repjegyhez kapsz ingyen szállást is? Igen! Egy eddig elég ismeretlen plusz szolgáltatást nyújt az 5 csillagos légitársaság!

 

+Qatar szolgáltatás

Hogyan juthatsz hozzá mindehhez? Ha 12 órán túli a csatlakozás Dohában két város között, akkor a Katari Turisztikai Hatóság és a Qatar Airways jóvoltából egy éjszaka ingyen szállást biztosít a légitársaság 4-5 csillagos hotelben. 

Az akció január 31-ig való foglalás esetén érvényes és az utazásnak április 30-ig meg kell történni (a visszaútnak is!).

Részletekért kattints a képre!

Külön jó hír számunkra, hogy Katarba vízum nélkül léphetnek be a magyar állampolgárok!

A Oneworld szövetségbe tartozó légitársaság számtalan díjjal büszkélkedhet, a különböző éves díjkiosztókon többször több kategóriában is elnyerte az 1. helyet. Jelenleg több mint 160 célállomás érhető el a Qatar Airways-zel a világ számos pontján!

 

Doha látnivalói

Aki volt már Dohában, az tudja és láthatta, hogy a térség egyik leggyorsabban fejlődő országának fővárosa. Nekem is volt szerencsém egy napot eltölteni Katar fővárosában még 2016-ban, amikor Ázsiából jöttem haza és biztosíthatok mindenkit, érdemes ellátogatni ide!

A homokból kinövő felhőkarcolók ellenére Doha izgalmas kulturális emlékeket őrzött meg, amit a város múzeumaiban csodálhatunk meg. Ennek legismertebbike az Iszlám Művészetek Múzeuma, amely a város egyik legkönnyebben felismerhető, korszakalkotó épülete. 1400 éven és három kontinensen átívelő utazásra indulhat az iszlám kultúra világában az ide látogató!

Nem kevésbé lenyűgöző a Faisal Sejk Múzeum: az itt megcsodálható, több mint 3000 műtárgyból álló magángyűjteményben főként ókori iszlám kéziratokat, textíliákat és más régiségeket találunk.

A focirajongók biztos tudják, hogy Katar rendezi meg a 2022-es futball-világbajnokságot. Számos szebbnél szebb stadion épül, nekem is volt szerencsém az egyiket megcsodálni 2016-ban. Ez az esemény is emeli az ország imázsát!

Doha tele van exkluzív bevásárlóközpontokkal és üzletekkel, így a vásárlás sem maradhat el! Ha viszont autentikusra vágysz, látogass el a Souq Waqif piacra, ami a központban van. A bazárban mindent meg tudsz vásárolni, ha valami igazán arab szuvenírt akarsz hazavinni!

 

Fedezd fel a világot a Qatar Airways-zel: Qatar Airways-zel a világban

Leave a Reply