loading...
Török Riviéra felnőtt szállodák

Manapság egyre inkább teret hódítanak a különböző tematikus szállodák, ahol egy bizonyos csoportra fókuszálnak. Ilyen például, ahol kifejezetten csak a felnőttek szállhatnak meg. Tökéletes helyszín nászutasoknak is! Most a Török Riviéra felnőtt szállodák kerülnek bemutatásra!

Szerencsére a török tengerparton is találunk felnőttbarát szállodákat, amelyek csak 16 vagy 18 éven felüli vendégeket fogadnak. Bármennyire is szeretjük a gyerekeket, van igény arra, hogy többen is gyerekek nélküli hotelekben töltsenek néhány napot egy gyönyörű tengerparton.

Mindegyik szállodában ultra all inclusive ellátás van. Mit tartalmaz ez? Reggeli, késői reggeli, ebéd és vacsora büférendszerben, éjszakai snack, különféle snackek a nap folyamán, minden helyi és néhány import alkoholos és alkoholmentes ital (napi 24 órában), mini bár (üdítők, víz, sör, bor).

A cikk után nézd át Alanya legjobb szállodáit is!

Török Riviéra felnőtt szállodák


Commodore Elite Suites & Spa ***** (Side)

Az egyik legtöbb szállodával rendelkező Side-ban található, csak 18 éven felülieket fogad! A reptértől 55 km-re fekszik.

Az értékelések igényes, elit szállodának írják le, szinte mindegyik vélemény a legmagasabb pontszámot jelenti.

A homokos tengerpart mindössze 50 méterre van, ahol napernyők, nyugágyak és a strandtörölközők is ingyenesen használhatók.

A szállodai programok széles választékot nyújt: hastánc, vízilabda, darts, pilates, vízigimnasztika, nordic walking, asztalitenisz, vízilabda, aerobik, jóga, zumba.

Este és éjszaka sem unatkoznak a vendégek: salsa, különböző táncshow-k, török este, diszkó.

Két tematikus a’la carte étterem van, ahol heti egy alkalommal ingyenesen lehet kipróbálni a halas vagy mediterrán konyha ételeit.

A spa részlegen törökfürdő, szauna, gőzfürdő, masszázs kipróbálható.

Többféle szobatípus foglalható! A legexkluzívabb szobában erkélyen található jakuzzi is van!

Commodore Elite Suites ajánlatok

Royal Adam & Eve Hotel ***** (Belek)

A luxusszálloda Belekben, az egyik legnépszerűbb nyaralóhelyen található és 16 éven felettieket fogad. A reptértől 35 km-re fekszik.

Elképesztő építészeti és lakberendezési megoldásokkal találkozhatunk, itt van a világ egyik leghosszabb medencéje is! Nászutasoknak tökéletes választás!

Öt külső medence és egy benti medence áll rendelkezésre. A belső fűtött medence és egy jakuzzi is tartozik hozzá.

Aki szeretne csúszdázni is, az 4 csúszdát is kpróbálhat: kettő egyszerű, kettő egy kanyargós.

A szálloda saját, 300 méter hosszú, homokos tengerpartján a napernyők, napozóágyak, és a strandtörülközők ingyenesen használhatók.

Az Eden wellnessrészleg masszázsszalonnal, hagyományos törökfürdővel és szoláriummal rendelkezik.

Rengeteg napközbeni program van: vízigimnasztika, vízilabda, pilates, jóga, reggeli torna, tánctanítás. Este partikon lehet szórakozni: táncos és zenés show-k, élőzene, diszkó és heti egyszer kikötői diszkó.

Többféle szobatípus foglalható! Külön nászutasoknak van a „Honeymoon designe” szoba is, amelyhez 90 napnál nem régebbi házassági anyakönyvi kivonat szükséges. Ebben az szobában jakuzzi is található!

Adam & Eve Hotel ajánlatok

Heaven Beach Resort *****

Side és Alanya között helyezkedik el, ahol 16 év felettiek szállhatnak meg. Budapesti és debreceni indulással is foglalható!

90 km-re található Antalya repülőterétől, Side belvárosától kb. 15 km-re, Manavgat központjától kb. 1 km-re, közvetlenül a homokos-kavicsos tengerparton található.

A szálloda 3 á la carte étterme hagyományos török, mediterrán és ázsiai ételeket kínál. Ezenkívül 5 bár működik a hotelban. Az ételek minőségét sokan dicsérik.

Széles választék van a spa-kínálatban is: szauna, sószoba, gőzkabin és törökfürdő ingyenesen igénybe vehető. Felár ellenében rengeteg masszázs, és többféle kezelés is kipróbálható.

Négy szobatípus választható. Standard szoba foglalható tájra és tengerre nézve. Magasabb kategóriájú szobák közül tengerre néző deluxe és superior szoba választható.

Heaven Beach Resort ajánlatok

Blue Belek Resort & Spa ***** (Belek)

A szálloda kb. 40 km-re található Antalya repülőterétől, Belek központjától kb. 5 km-re. Csak 16 éven felülieket fogad! Budapesti és debreceni indulással is foglalható!

Közvetlenül a tengerparton van, amely 150 méteres homokos-aprókavicsos stranddal rendelkezik.

Egy főétterem és 2 á la carte étterem, valamint 4 bár áll a vendégek rendelkezésére.

A spa & wellness központban a szauna, gőzkamra, törökfürdő, masszázsok, arc- és testápolások mind igénybe vehetők.

Ami mindenképp különlegessé teszi, az a legmagasabb kategóriájú szoba. A Swim up szoba teraszáról közvetlenül az udvaron lévő medencébe lehet csobbanni!

A Swim up szobán kívül még ötféle szobatípus foglalható. A Török Riviéra felnőtt szállodák közül ez az egyik legszebb!

Blue Belek Resort ajánlatok

Alba Royal Hotel ***** (Side)

Side-ben található, 55 km-re a reptértől. A szálloda csak 16 éven felüli vendégeket fogad! Budapesti és debreceni indulással is foglalható!

A nagy, kinti medencén kívül található 4 csúszda is, ha esetleg valaki szeretne csúszkálni. A belső medencénél pedig jakuzzi is használható.

A szórakozásról többek között különböző show-k, animációk, játékszobák (pl. billiárd), diszkók és minigolf gondoskodik.

Két fő étterem és 3 a’la carte étterem közül lehet választani.

A Spa centerben törökfürdő, masszázs, szauna is elérhető.

Ha alapszobát akarunk foglalni, tájra és oldalról vagy teljesen tengerre nézőt is lehet. Ha viszont a legjobb szobát akarjuk, tengerre néző superior szoba is fogalható.

Alba Royal Hotel ajánlatok

Ha bármelyik megtetszett e Török Riviéra felnőtt szállodák közül, keress minket bátran vagy kérj ajánlatot a fenti linkeken.

Ajánlott cikkek

Alanya népszerű nyaralóhely a Riviérán. Nézz körbe Alanya legjobb szállodái között!

A török gyerekbarát szállodák legjobbjait is bemutattuk!

Törökország mellett ajánljuk Egyiptomot és Tunéziát is!