loading...
Török gyerekbarát szállodák, ajánlatok

Ami közös a bemutatott szállodákban, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a gyerekek szórakoztatására. Mindenhol rengeteg program várja a gyerekeket, kisebbeket és nagyobbakat egyaránt. Ezek a török gyerekbarát szállodák mind remek választás a családosoknak!

Az ellátás mindegyik helyen Ultra all inclusive. Mit is jelent ez? A nap 24 órájában igénybe vehető, amely tartalmazza: reggeli, ebéd, vacsora a központi étteremben svédasztalos rendszerben, késői reggeli, napközben snack, tea, kávé, sütemény, fagylalt (meghatározott időszakban), éjjeli snack. A bárokban és a főétkezéseknél a helyi alkoholos és alkoholmentes italok térítésmentesen fogyaszthatók.

Tulajdonképpen elmondható, hogy szinte minden fogyasztható minden időszakban. Főleg gyerekek számára nagyon jó, akár a tengerparton lévő bárokban is bekaphatnak valami rágcsát.

Amit még fontos kiemelnünk, hogy a felsorolt török gyerekbarát szállodák Belekben és Side-ben találhatók, így a reptértől legtávolabbi is legfeljebb 60 km-re található. A kicsik számára is ez még bevállalható távolság!

Török gyerekbarát szállodák


Kamelya Collection K Club
*****

Egy hatalmas üdülőhelyen található, melyet ugyanazon csoport 2 másik szállodája foglal el. Azonban a gyerekek számára a K Club szálloda lesz a nyerő!

A gyerekek szórakozását biztosítja a Chameleon Kids Club. Van filmnézőszoba, kézműves műhelyek, főzőtanfolyamok, origami, játszótér és különböző versenyeken is részt vehetnek.

Napközben animációs, este pedig élő szórakoztató műsorok foglalják le a gyerekeket. Ezenkívül van billiárdszoba, játékgépek, darts, asztalitenisz, íjászat, kosárlabda- és focipálya is.

Kisebbek számára miniklub (4-12 évesek), a nagyobbak számára tiniklub (13-17 évesek) került kialakításra.

Külön ki kell emelni a csúszdákat is, ahol sok időt fognak eltölteni a gyerekek. Hat különböző csúszdája van, kisebbek és nagyobbak számára is van megfelelő méretű.

A hotel összesen 11 medencével, köztük relaxációs medencével, gyermekmedencével és egy pezsgőfürdővel rendelkezik.

A Kamelya Collection K Club közel 500 méteres privát tengerparti résszel rendelkezik. A strandja gyerekeknek tökéletes, széles, homokos és nagyon lassan mélyül.

A szállodában 7 tematikus étterem (török, mexikói, olasz, kínai) és 3 bár található. Külön gyermekmenü is igényelhető az étteremben!

Egy szobában foglalható létszám: 2/3/4/5/6 felnőtt, 2 felnőtt + 1/2/3 gyerek, 3 felnőtt + 1/2/3 gyerek, 4 felnőtt + 1/2 gyerek.

Budapesti és debreceni indulással is!

Kamelya Collection K Club ajánlatok

Hurghada gyerekbarát szállodák között is találhatsz remek ajánlatokat!

Vonresort Elite *****

A Vonresort szállodalánc e tagja szintén egy remek török gyerekbarát szálloda.

A Vonresort Elite aquaparkja az egyik legnagyobb a környéken! 13 csúszda található a szálloda területén, ebből 9 a felnőttek, 4 a gyerekek számára használható. Az aquapark területén egy Snack Bar is található, így helyben is fogyaszthatók apróságok.

Gyermekétterem, a mini diszkó, animációk és a játszótér mellett a szálláshelyen alkotó tevékenységek, például origamizás, kézműves műhelyek és kirakós játékok is várják a gyerekeket.

A gyermekek és csecsemők számára külön medencék állnak rendelkezésre. Különböző szórakoztató játékok is lekötik a gyerekeket: asztalitenisz, darts, billiárd, playstation.

Természetesen a tengerpartja is fantasztikus! Aranyhomokos partja lassan mélyülő, ráadásul egy mólón lehetőség van pihenni és élvezni a tenger közelségét.

Egy szobában foglalható létszám: 2/3 felnőtt, 1 felnőtt + 1/2 gyerek, 2 felnőtt + 1/2 gyerek, 3 felnőtt + 1 gyerek.

Budapesti és debreceni indulással is!

Vonresort Elite ajánlatok

Magic Life Jacaranda *****

A szálloda 9 medencével rendelkezik. Van külön medence a kisebbeknek is.

A gyerekek 6 csúszdát használhatnak. Ebből kettő kifejezetten a nagyobbaknak szól, több kanyar is van bennük, ami izgalmassá teszi a csúszást.

A gyerekek számára rengeteg programot szervez a szálloda. Külön van 12 éves kor alattiaknak és felettieknek is program.

Kisebbeket a MAGIC Mini Club (3-6 évesek) és minidiszkó, a kicsit nagyobbakat a MAGIC Kids Club (7-12 évesek) és Kids Night (heti kétszer) szórakoztatja.

A nagyobbaknak is van diszkó, de lehetőség van focira, táncra, íjászatra és eSport tornákra is.

Az Activity medencében nagyon jó animációs programokat tartanak naponta.

A homokos partra egy fadeszkás út vezet, ahol a pihenés közben a bár is szolgáltat ennivalót.

Érdemes megemlíteni, hogy 6 étterem és 6 bár van a szállodában!

Egy szobában foglalható létszám: 2/3/4 felnőtt, 1 felnőtt + 1/2 gyerek, 2 felnőtt + 1/2 gyerek, 3 felnőtt + 1/2 gyerek, 4 felnőtt + 1 gyerek.

Budapesti és debreceni indulással is!

Magic Life Jacaranda ajánlatok

Otium Hotel Seven Seas *****

Két gyerekmedence van, az egyikbe egy kis csúszdás résszel. 50 cm-es víz van, tehát biztonságos mélységgel rendelkezik. Ezenkívül van egy változó mélységű medence is (80-140 cm) és egy úszómedence is.

Az Otium Hotel Seven Seas szállodában két csúszdát is találunk, valamint egy sodrófolyosót.

Az animátorok reggeltől estig szórakoztatják nemcsak a gyerekeket, hanem a szálloda összes vendégét különböző programokkal.

Itt is van gyerekklub. Játszótér, festések, sütemény- és pizzakészítés, arcfestés, kézműveshelyek, legóépítés és mesenéző szoba szórakoztatja a kicsiket.

A nagyobbaknak van karaoke, tánctanítás, sportprogramok, pizsamaparty és billiárd.

A 140 méter hosszú homokos tengerpart széles és rengeteg napozóágy található.  

A szállodában egy főétterem, 3 tematikus étterem (ázsiai, török, halas) és 9 bár szolgáltatása érhető el.

Egy szobában foglalható létszám: 2/3/4 felnőtt, 1 felnőtt + 1/2 gyerek, 2 felnőtt + 1/2/3 gyerek, 3 felnőtt + 1/2 gyerek, 4 felnőtt + 1 gyerek.

Budapesti és debreceni indulással is!

Otium Hotel Seven Seas ajánlatok

Papillon Zeugma Hotel *****

Belektől 4 km-re fekszik, a reptér mindössze 35 km-re. Így a transzferidő is elenyésző főleg az alanyai szállodákhoz képest.

A Papillon Zeugma közvetlenül a kékzászlós homokos tengerparton fekszik, amely 150 méter hosszan húzódik. Partja lassan mélyülő, kisebbek számára is tökéletes strand.

A szálloda területén 4 külső és 2 belső medencében lehet élvezni a pihenést. A kintiből egy nagy a felnőtteknek (itt vannak az animációk), egy pedig a kicsiknek (35 cm-es mélységű) van. Emellett van egy Relax medence, ahol távol az animációktól nyugodtan lehet pihenni.

4 különböző stílusú csúszda áll rendelkezésre a gyerekeknek. Ezeket 10, ill. 12 év felettiek használhatják. A kisebbeknek egy Mini Club medence van (35 cm mély), ahol élvezhetik a pancsolást.

A szórakozásból nem maradhat ki a sport is: foci, asztalitenisz, darts, strandröplabda, tollaslabda.

A fő éttermen kívül 4 tematikus a la carte étterem (távol-keleti, török, olasz, halas) is található. A fő étteremben kifejezetten gyerekek számára létrehozott rész is van!

A gyerekek minden korosztályának van szórakoztató klub: bébi klub (1-3 év), mini klub (4-7 év), maxi klub (8-12 év), tinédzser klub (13-17 év).

Nagyon sok jó értékeléssel rendelkezik a Papillon Zeugma, nemhiába a török gyerekbarát szállodák közül az egyik legjobb!

Egy szobában foglalható létszám: 2/3 felnőtt, 1 felnőtt + 1/2 gyerek, 2 felnőtt + 1/2 gyerek, 3 felnőtt + 1 gyerek.

Budapesti és debreceni indulással is!

Papillon Zeugma Hotel ajánlatok

Alba Resort Hotel *****

A kb. 55 km-re található Antalya repülőterétől, Side belvárosától kb. 8 km-re.

Közvetlenül a tengerparton van, amely széles, homokos és partja lassan mélyülő. Emellett 3 kisebb és egy nagyobb csúszda áll rendelkezésre.

A kicsik számára van mini állatkert, játszótér, miniklub és minidiszkó is.

Az egyik legszebb része a szállodának a kert. Gyönyörű gránátalma-, pálma- és olajfa-liget veszi körbe az épületeket, páratlan hangulatot teremtve.

Egy szobában foglalható létszám: 2/3/4 felnőtt, 1 felnőtt + 1/2 gyerek, 2 felnőtt + 1/2/3 gyerek, 3 felnőtt + 1/2/3 gyerek, 4 felnőtt + 1/2 gyerek.

Budapesti és debreceni indulással is!

Alba Resort Hotel ajánlatok

Ajánlott cikkek

Ha a török gyerekbarát szállodák mellett más is érdekel a Török riviérán, van két további cikkünk:

Alanya legjobb szállodái

Török Riviéra legjobb felnőtt szállodái

Ha hasonló nyaralás érdekel:

Egyiptom nyaralóhelyei

Tunézia legjobb szállodái