loading...
Tenger gyógyító

Tenger gyógyító- Van valami egy olyan tengerparti nyaralásban, ami után fantasztikusan kipihenten, és megfiatalodva térsz vissza. Évek óta beválik minden korosztálynak. A napkelte frissessége, a játékos hullámok, merengés a naplemente közben, vagy az éjjeli nyugalom, a part megváltoztatja a hangulatod, és összekapcsol a belső éneddel.

A legtöbb ember legalább egyszer az életében fontolgatta, hogy vegyen egy házat a tengerpart közelében. Ha túl hosszú ideje vagy távol a parttól, íme, 5 ok, hogy visszatérj egy kis strand terápiára.

Tenger gyógyító- 1. A part megőrzi az egészséged.

Vannak közvetlen előnyei a strandolásnak, nemcsak a tengeri vitamin, hanem a D-vitamin is ilyen. Az irodai dolgozók többsége aligha jut ki a napra a megfelelő időben ahhoz, hogy a teste természetes D-vitamint termeljen. A strandon töltött napjaid, amik során hozzájutsz a reggeli napfényhez, segíthetnek némileg pótolni ezt a hiányosságot. Ne felejtsd otthon a fényvédő krémet, ha tovább akarsz maradni.

Strandterápia- Egészség

Strandterápia- Egészség

2. Ki a fürdőből, be az óceánba

Az algától a tengeri sókig, beleértve a tengeri hínárt is, a luxusfürdők kínálatában van egy olyan, természetes hozzávalókból álló egzotikus keverék, amely segít fiatalodni a bőrnek. De miért mennél fürdőbe, mikor mindezt közvetlenül megkapod a strandon! Egy egyszerű merülés az óceánban ugyanilyen hatással van a bőrre. És a legjobb az egészben, hogy még csak vagyonokat sem kell fizetned érte!

3. Segít magad mögött hagyni a stresszt

„A tenger üressége vigasztalóan hat. Feledtet múltat és jövőt.” – Az utolsó szamuráj. Valahogy, amikor a végtelen hullámokat figyeled, az elméd nyugalmát is megtalálhatod. Segít elengedni az aggódást, és a megoldásra koncentrálni. Mindannyian találkozunk kihívásokkal az életben, amik néha leküzdhetetlennek tűnnek. Nem meglepő, hogy egy egész éjszakát is eltölthetsz a parton a hullámokat figyelve, nyugodt és boldog érzésekkel ez az igazi strand terápia

Strandterápia- Nincs stressz

Strandterápia- Nincs stressz

4. Ingyen sportolhatsz

Tenger gyógyító- A tengerpartnak vannak a legjobb adottságai az edzéshez. A kilátás fantasztikus, amitől jókedved lesz. Nincs tülekedés a helyekért. Nincsenek körönként ismétlődő hírek, vagy dübörgő zene. Helyette van homok, amitől hatékonyabb lesz az edzés. És még az edzés utáni időnkénti úszás is segít a kalóriaégetésben. A parti jóga segít arra koncentrálni, hogy egyesítsd a tested, az elméd, és a lelked, és harmóniába kerülj az univerzummal.

5. A tenger az igazi gyógyító

A tudósok úgy hiszik, hogy az anyaméhben a magzatvíz az első és legmélyebb kapcsolatunk a vízzel. A testünk 70%-a víz. A víz a részünk, segít túlélni és növekedni. A vízzel való mély kapcsolatunk miatt lehetünk tudat alatt boldogok attól, hogy víztestek vannak körülöttünk. A hanghullámok, kék víz, és fehér homok színei és hangjai olyan megnyugtató hátteret adnak, amely segít lenyugtatni az elménket. A part nyitottsága növeli a biztonságérzetet, mivel nincsenek rejtett fenyegetések. A tény, hogy kikapcsolhatsz, és kapcsolatba léphetsz a természettel, újabb indok, hogy boldog legyél. Mit nem lehet ezen szeretni?

Többet olvasnál? Nézz körbe a blogunkban: Blog

TravelHunter Közösség – Csatlakozz

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy értesülj az ajánlatokról! 

Facebook oldalunk

Instagram

Youtube