loading...

Debrecen programok- Szerintem mindenki ismeri Debrecent, de nem mindenkinek van lehetősége arra, hogy pár órát, vagy napot itt töltsön szabadidejében, vagy esetleg ha ideje engedi, nem tudja, hogy mégis hová is menjen kikapcsolódni ebben a csodás városban. Ezért most ismerjetek meg 3+1 olyan helyet Debrecenben, ami garantált kikapcsolódást fog adni számotokra.

Debrecen programok- 1. Aquaticum Mediterrán Élményfürdő 

Debrecen Nagyerdő szívében található.A 2014-es megújulásnak köszönhető, a fürdőközpont valamennyi generációszámára nagyszerű szolgáltatásokat kínál.A Mediterrán Élményfürdőben dús trópusi növényzet található ami az év minden napjára nyarat varázsol.

Itt a legkisebbeknek bébimedencével szolgálnak, a nagyobbaknak gyermekmedencével. Ezek mellett pedig még hullám-és élménymedence, továbbá izgalmas csúszda, mászóval található.Termálfürdő medencecsarnokában 33,35,38 fokos medencék közül választhatnak a vendégek. Minden medencében megtalálható kényelmes ülőpadok aminek köszönhetően még jobban el tudnak lazulni a vendégek.A Szaunavilágban két pihenőszoba található. Itt halk relaxációs zene teszi kellemesebbé a vendégek pihenését és kikapcsolódását.

2. Debreceni Nagyerdő

Debrecen programok- Az Aquatcum szomszédjában található a hatalmas park. A Nagyerdő területén különleges védett növények és állatok élnek. A nevét a 100-120 éves fáiról kapta. Ezután a 18.században parkká nyilvánították. Majd 1939-ben védett természeti terület lett. A Nagyerdő területén számos látnivaló és  szórakozási lehetőségek is vannak, a kellemes sétával együtt.

3. Pizza Via

Debrecen szívében, az Arany János utca 2.szám alatt található ez az elegáns, igényes családias hangulatú étterem. Finomabbnál finomabb pizzákat, italokat , leveseket, tésztákat, wokos különlegességeket és érdekes desszerteket lehet itt fogyasztani. Ha pedig nincs időd beugrani, de viszont nagyon éhes vagy, akkor megrendelheted az interneten keresztül is.

+1 Volt egyszer

Ez a hely nem csak egy egyszerű kávézó a belvárosban , hanem egy menedékhely. Menedékhely vidékieknek, városi embereknek, külföldieknek. Menedékhely minden olyan embernek aki egy finom és minőségi kávét ,vagy sütit szeretne és ki akarnak lépni egy kicsi időre a rohanó világból.
 

Többet olvasnál? Nézz körbe a blogunkban: Blog

Böngésznél a legjobb ajánlatok között? AJÁNLATOK

TravelHunter Közösség – Csatlakozz

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy értesülj az ajánlatokról! 

Facebook oldalunk

Instagram

Youtube

 

1 Comment

  1. Pingback: A 10 LEGJOBB AUGUSZTUSI KÉP DEBRECENRŐL | dbrcn.hu

Comments are closed.