loading...
Hurghada aquaparkok, ajánlatok

Ha megkérdeznénk a gyerekeket, mi az, ami mindenképp legyen egy nyaralóhelyen, biztos vagyok benne, hogy többségük a csúszdákat mondaná. Nos, ezért is írtuk ezt a Hurghada aquaparkok című cikket, hogy segítsünk a szülőknek (is), milyen remek ár-érték arányú, aquaparkkal rendelkező szállodákból tudtok választani!

Mielőtt belekezdenénk, azt mindenképp meg kell jegyeznünk, hogy a legtöbb igazán jó aquapark nem közvetlenül a tengerparton található! Viszont kis gyaloglással vagy ingyenes kisbusszal könnyedén elérhetők!

Hurghada aquaparkok

Jungle Aqua Park ****

Mi mással kezdhetnénk a sort, mint Hurghada legnagyobb aquaparkjával!

Összesen 35 csúszda található a szálloda területén! Igen, jól olvasod, 35. Ebből 21 felnőtt-, 14 pedig gyerekcsúszda, így nem kizárólag a gyerekek számára izgalmas a csúszkálás!

A rengeteg csúszda mellett pedig 32 medence áll a vendégek rendelkezésére!

Nem tengerparti szálloda, viszont kisbusz szállítja a nyaralókat a közeli Dana Beach partjára! Viszont ezt bőven ellensúlyozza az aquapark nyújtotta élmény!

Jungle Aqua Park ajánlatok

Sunwing Waterworld Makadi *****

Igazi gyerekparadicsom a Makadi öbölben található tengerparti szálloda, ahol az egyik legjobb csúszdapark van! Nem hiába, nyáron sokszor csakis gyerekes családokat fogad a hotel. Sokan A Sunwinget tartják Hurghada aquaparkok közül a legjobbank!

A kisebbeknek is van megfelelő csúszda, de a nagyobbak mindenfélét kipróbálhatnak. Itt található Egyiptom egyetlen hurokcsúszdája, de a 115 méteren át kanyargó családi vízi csúszda sem hagyható ki! Több csúszda pedig 18 méteres magasságból indul rengeteg kanyarral.

Aki nem próbálta a szörfözést, az itt megbarátkozhat vele: a FlowRider medencéjében mesterséges hullámokon élvezhetjük a szörfözés élményét!

Közvetlen tengerparton van a Sunwing Waterword, ráadásul lassan mélyül a víz a strandon. Az ár-apály jelenség nem vészes, nem húzódik nagyon vissza a víz apálykor. Ezek még inkább vonzóbbá teszik a családok számára!

Ami pluszban emeli a szálloda nívóját, hogy a vízi élővilág nagyon szép! Végülis a Makadi öbölben van a Sunwing, ez szinte garancia a csodás élővilágra.

Sunwing Waterworld ajánlatok

Titanic Beach Spa & Aquapark

Ahogy említettük, ritka a tengerparton fekvő aquaparkos szálloda, a Sunwing mellett ezt is bátran ajánljuk!

17 csúszda áll rendelkezésre, 9 a felnőtteknek, 8 a gyerekeknek (120 cm felettieknek). Néhány medence télen fűtött!

A kisebbek sem maradnak ki! Számukra is vannak medencék, ahol több kis csúszda található, biztonságos vízmélységgel.

Tengerpartja is tökéletes a gyerekeknek, mivel homokos és lassan mélyül. 

Kisebb korallok találhatóak a vízben, így a víz alatti élővilág is felfedezhető a sznorkeleseknek.

Titanic Beach Spa & Aquapark ajánlatok

Serenity Fun City Makadi *****

Fantasztikus az aquaparkja, ami ingyenesen használható az itt megszállóknak! A csúszdák kastélyszerű épületekből indulnak ki, mintha meseországban lenne a gyerek!

Rengeteg féle csúszdát kipróbálhatnak, van köztük nyitottak és zártak is! Egyik-másik már a nevéből adódóan is izgalmas. Van „feketelyuk”, „szabadesés”, de talán a legtöbbet mondó a „kamikáze”. 😊

De a családi csúszdán egy négytagú család is élvezheti a lecsúszást!

Van csúszda a 120 cm alattiaknak és medence a 2-5 éves kor közötti gyerekeknek is. Utóbbinál mindössze 40 cm a víz, a picik biztonságosan élvezhetik a pancsolást.

Külön megemlítendő, hogy a téli szezonban a medencék egy része fűtött!

Van egy kisebb vidámpark is az aquapark mellett, amit belépő ellenében igénybe lehet venni!

Bár nem közvetlen tengerparti szálloda, a naponta sokszor közlekedő kisbusszal át lehet menni a Serenity Makadi tengerpartjára. Arra viszont számítsunk, hogy nem lassan mélyülő a partja, cserébe viszont hosszú korallfal van, ahol nagyon szép élővilággal találkozhatunk!

Serenity Fun City ajánlatok

Albatros Aqua Park Resort ****

Aki már járt vagy csak hallott a Pickalbatros szállodaláncról, az megmondhatja, hogy nem lehet mellélőni! Közel van a reptérhez, mindössze 10 km-es utazás szükséges. Hurghada belvárosa is csak pár km-rel van távolabb.

Több medence is fel van szerelve csúszdákkal, mindegyik más korosztály számára.

Két medence a kicsiknek van, ahol játékok, apró csúszdák találhatók sekély vízzel.

A kicsit nagyobbak számára már magasabbról induló, csavaros csúszdákkal felszerelt külön medence is van. Emellett még egy medencénél 4 másik csúszda is várja őket.

A nagyobbaknak és a felnőtteknek pedig négy, többször is csavarodó csúszda és egy nagyon hosszú “kígyó” emelheti az adrenalinszintet.

Egy hátrányát említhetjük meg: nem közvetlen tengerparton fekszik. A szemközti testvérszálloda, az Albatros Beach Resort homokos partját lehet használni. Ide kisbuszokkal könnyedén át lehet jutni. A parton igénybe vehető a tengerparti bár is!

Albatros Aqua Park ajánlatok

Jaz Aquaviva *****

Bár magasabb árkategóriájú szálloda, de minden téren a legjobb értékeléseket kapja folyamatosan. Nem hiába, a Jaz szállodalánc tagjai mind magas színvonalúak.

A hotel területén van a Makadi Bay Aqua Park, amely 50 csúszdával rendelkezik. A kisebbek és nagyobbak számára is van bőven csúszdázási lehetőség.

A szálloda nem közvetlen tengerparti, de rendszeresen közlekedik kisbusz a Makadi-öbölben található strandra. Partja homokos, lassan mélyülő és gyönyörű élővilággal rendelkezik.

Jaz Aquaviva ajánlatok

Reméljük hasznos volt a cikk és sikerült is választani a Hurghada aquaparkok közül. Ha igen, ne habozzatok, bátran keressetek minket és segítünk, hogy a gyerekek élvezhessék a csúszdázást Hurghadán!

Egyiptomi cikkeink

Sok tengerparti szálloda is van gyerekeknek. Nézd át a hurghadai gyerekbarát szállodákat!

Sharm El Sheikh legjobb szállodáiról is van cikkünk!

Sokan tartanak a fáraó átkától! Ennek megelőzéséről és kezeléséről adunk tanácsokat!