loading...

Késik a géped? A Google hamarabb tudja, mint a légitársaság

Google járatkésés- Állandóan figyeled a reptéren a digitális táblát, hogy milyen változás van a gépeddel  kapcsolatban? A Google által, már a mobilidon tudod nézni és hamarabb értesülsz a változásokról, mint a többiek!

Frissítette a rendszerét a Google, a legérdesebb újdonság, hogy előbb fogják tudni, ha késik egy gép, mint maga a légitársaság – írja a Techcrunch.

Google járatkésés- A cég fogta a korábbi járatok késéseiről szóló adatokat, és ráeresztette a gépi tanulásos algoritmusait. Ezzel a szolgáltatás képes lesz a múltbeli trendek alapján megjósolni, ha egy-egy járatnál késés várható – előbb, mint ahogy maga a légitársaság ezt hivatalosan jelentené.

Ezek a jóslatok a Google szerint csak akkor fognak megjelenni a felhasználóknak, ha az algoritmus legalább 80 százalékos biztonsággal azonosítani tudja a késést. Ilyenkor viszont a csúszás oka – például az időjárás vagy a gép késői beérkezése –is látható lesz a szolgáltatásban.

A másik fontos frissítés abban segít a felhasználóknak, hogy könnyebben átlássák, mit tartalmaznak az olcsó repjegyek és mit nem, hogy el lehessen kerülni az olyan kényelmetlenségeket, mint mikor valaki a reptéren szembesül azzal, hogy rosszul értelmezte a fapados csomagkorlátozásokat.

Többet olvasnál? Nézz körbe a blogunkban: Blog

Böngésznél a legjobb ajánlatok között? AJÁNLATOK

TravelHunter Közösség – Csatlakozz

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy értesülj az ajánlatokról! 

Facebook oldalunk

Instagram

Youtube