Tudtad, hogy néhány légitársaság fizet akár az economy utasainak is ajándékba hotelt ha beiktatsz egy Stopovert?

De mi is az a Stopover? 

Egyszerűen megfogalmazva egy olyan átszállás, ami 24 óránál hosszabb. Mire jó a stopover? Legegyszerűbb megközelítésben plusz úti célt (-okat) lehet beiktatni minimális költséggel. Mindig ki kell fizetni a stopoverünk repteréről az indulási adókat és illetékeket.

Az Etihad Airways minden bizonnyal az egyik legjobb ajánlatot kínálja a Stopover -terén

Abu Dhabi
Abu Dhabi

Ha Economy-n (turista) osztályon utazol és megszakítod az utadat, foglalj Abu Dhabiban két éjszakát és a másodikat az Etihad Airways fizeti.

 

Ha Business osztályon utazol akkor egy teljes éjszakát fizet egy 5 csillagos szállodában, vagy ha első osztályon akkor már 2 éjszaka jár egy 5 csillagos szállodában, nem is beszélve arról, hogy ha a Rezidencián utazol akkor 2 éjszakát ingyen kapsz a Khaleej lakosztályban az Emirates Palaceban.

Singapore Airways.

Singapore légitársaság mindössze 28 euróért kínál egy stopovert Singapurban, ezért a pénzért ad egy 3 csillagos szállodát is (ha egy picit többet fizetsz akkor már akár egy 5 csillagos is lehetséges), továbbá: ingyen használhatod a SIA Hopon buszokat, és ingyenes belépést biztosít jó néhány látnivalókhoz. Például: Múzeumok, állatkert, a vízi kalandparkba (Adventure Cove Waterpark)
Ezzel együtt rengeteg pénzt spórolhatsz meg, hiszen csak a vízi park belépő 35 SGD (kb.22.000.- forint ), vagy a Hop –on busz 19,50 SGD (kb.4100.- forint)
 

Itt tudod foglalni

adventure-cove-waterpark
adventure-cove-waterpark

Honnan tudjuk mindezt? A cikket András világutazó kollégánk írta, aki ezt egy tanfolyamon is tanítja neked.

Az eredeti cikk itt érhető el: https://csomautazas.blog/2017/05/26/stopover/
Tanfolyam: Szeptemberben indul: https://csomautazas.blog/2018/07/04/learning-by-doing-hamarosan-ujra-oktatas-lesz-a-csodalatos-5-csillagos-kempinski-szallodaban-izgalmas-utak-izgalmas-bejegyzesek-izgalmas-trukkok-2018-szeptember-8/

Itt egy kép, ami szemlélteti. Fontos, hogy 24 órás átszállásnak kell lennie

Stopover
Stopover

TravelHunter Közösség – Csatlakozz hozzánk 

Facebook oldalunk

Görög csoportunk

Facebook csoportunk

Instagram

Youtube

Oszd meg a cikket 

Friss bejegyzések

Hozzászósi lehetőség megtiltva!