loading...
American Airline Stopover

Tudtad, hogy néhány légitársaság fizet akár az economy utasnak is ajándékba szállodát?

Tudtad, hogy néhány légitársaság fizet akár az economy utasainak is ajándékba hotelt ha beiktatsz egy Stopovert?

De mi is az a Stopover? 

Egyszerűen megfogalmazva egy olyan átszállás, ami 24 óránál hosszabb. Mire jó a stopover? Legegyszerűbb megközelítésben plusz úti célt (-okat) lehet beiktatni minimális költséggel. Mindig ki kell fizetni a stopoverünk repteréről az indulási adókat és illetékeket.

Az Etihad Airways minden bizonnyal az egyik legjobb ajánlatot kínálja a Stopover -terén

Abu Dhabi

Abu Dhabi

Ha Economy-n (turista) osztályon utazol és megszakítod az utadat, foglalj Abu Dhabiban két éjszakát és a másodikat az Etihad Airways fizeti.

 

Ha Business osztályon utazol akkor egy teljes éjszakát fizet egy 5 csillagos szállodában, vagy ha első osztályon akkor már 2 éjszaka jár egy 5 csillagos szállodában, nem is beszélve arról, hogy ha a Rezidencián utazol akkor 2 éjszakát ingyen kapsz a Khaleej lakosztályban az Emirates Palaceban.

Singapore Airways.

Singapore légitársaság mindössze 28 euróért kínál egy stopovert Singapurban, ezért a pénzért ad egy 3 csillagos szállodát is (ha egy picit többet fizetsz akkor már akár egy 5 csillagos is lehetséges), továbbá: ingyen használhatod a SIA Hopon buszokat, és ingyenes belépést biztosít jó néhány látnivalókhoz. Például: Múzeumok, állatkert, a vízi kalandparkba (Adventure Cove Waterpark)
Ezzel együtt rengeteg pénzt spórolhatsz meg, hiszen csak a vízi park belépő 35 SGD (kb.22.000.- forint ), vagy a Hop –on busz 19,50 SGD (kb.4100.- forint)
 

Itt tudod foglalni

adventure-cove-waterpark

adventure-cove-waterpark

Honnan tudjuk mindezt? A cikket András világutazó kollégánk írta, aki ezt egy tanfolyamon is tanítja neked.

Az eredeti cikk itt érhető el: https://csomautazas.blog/2017/05/26/stopover/
Tanfolyam: Szeptemberben indul: https://csomautazas.blog/2018/07/04/learning-by-doing-hamarosan-ujra-oktatas-lesz-a-csodalatos-5-csillagos-kempinski-szallodaban-izgalmas-utak-izgalmas-bejegyzesek-izgalmas-trukkok-2018-szeptember-8/

Itt egy kép, ami szemlélteti. Fontos, hogy 24 órás átszállásnak kell lennie

Stopover

Stopover

TravelHunter Közösség – Csatlakozz hozzánk 

Facebook oldalunk

Görög csoportunk

Facebook csoportunk

Instagram

Youtube

Oszd meg a cikket