loading...
Wizzair tagság

Wizzair tagság- Már többen kérdezték tőlünk, hogyan lehet WDC-, azaz Wizz Discount Club-tagságot vásárolni. Egy rövid cikkben bemutatjuk, mi is ez és hogyan utazhatsz olcsóbban!

Mi a Wizzair tagság (WDC)?

A WDC-tagságot a repülőjegy vásárlásakor lehet megvásárolni. A normál ár alatt van egy csökkentett ár, „WIZZ Discount Club-viteldíj” felirattal. Erre kattintva vált át a rendszer a WDC-díjra.

Két tagság létezik: standard és csoportos.

A standard esetén a jegyvásárló és még egy útitárs, csoportos esetén a jegyvásárló és 5 útitárs is kedvezményes repjegyet vehet. A klubtagnak szerepelnie kell a foglalásban! Ha már klubtag, a tagság ideje alatt bármikor csoportos tagságra válthat a megfelelő díjkülönbözet megfizetésével.

Hogyan lehetek a WIZZ Discount Club tagja?

Egyszerűen kövessd az alábbi négy egyszerű lépést:

  1. Válasszd ki a lefoglalni kívánt járatokat.
  2. A „Vásárlás” gombra kattintva add hozzá foglalásához a WIZZ Discount Club éves tagdíját.
  3. Véglegesítsd a foglalást az elérhetőséged megadásával, illetve a foglalás és a tagdíj összegének kiegyenlítésével (a WIZZ Discount Club-tagság a vásárlás napjától számított egy éves időszakra aktiválódik).
  4. Amikor klubtagként kedvezményes árakon szeretnél foglalni, jelentkezz be profilodba az e-mail-címed és jelszavad megadásával.
  5. A bejelentkezést követően megtekintheted a fiókadatokat, például legutóbbi foglalásaidat és a WIZZ Discount Club-tagság lejárati napját.

A standard tagság díja 9.900 Ft/év, a csoportosé 15.990 Ft/év.

Jegyvásárláskor a legalább 6.990 Ft-os árból 2.900 Ft kedvezmény jár (6.990 Ft-os ár alatt változó, 1.500-2.250 Ft közötti), valamint 1.450 Ft kedvezmény az interneten fizetett poggyászdíjból.

Ha kicsit számolunk, beláthatjuk, hogy két fő oda-vissza utazása esetén (6.990 Ft-os jegyár felett) már megéri vásárolni, hiszen így 2*2*2.900 = 11.600 Ft-tal olcsóbb a jegyvásárlás. Ebből levonva a 9.900 Ft tagságit, a megtakarítás 1.700 Ft. És ehhez még jöhet az olcsóbb poggyászfeladás, valamint ha egy éven belül még utazunk, a megtakarítás már jelentős összeg is lehet.

Wizzair tagság

Többet olvasnál? Nézz körbe a blogunkban: Blog