loading...
5 érdekesség a Lufthansáról

51 éve közlekedtet járatokat Magyarországra a Lufthansa, Európa legnagyobb légitársasága. Évente közel 800 000 utas választja a Magyarországról induló, vagy oda érkező Lufthansa járatokat. A német légitársaság heti 77 járatot
közlekedtet Budapest és Debrecen, illetve Frankfurt és München között, ezzel a legnagyobb kapacitást nyújtó hagyományos légitársaság a magyar piacon. 

5 érdekesség, a Lufthansáról

1. Európa egyetlen First Class terminálja Frankfurtban található, méghozzá a Lufthansa üzemeltetésében, amit bárki igénybe vehet, ha First Class jegyet vásárol

2. A Lufthansa Európa egyetlen ötcsillagos légitársasága a Skytrax 2017-es szavazata alapján.

3. A világon elsőként a Lufthansa járatokon lehetett szélessávú internetet használni; 2017 áprilisától pedig már a teljes interkontinentális flottán és a kontinentális flotta Airbus A320-as géptípusain elérhető a szélessávú fedélzeti internet.

4. Négy Lufthansa leányvállalat is működik Budapesten. A Lufthansa Csoport számára Budapest kiemelt fontosságú, hiszen nem csupán a Lufthansa csoportba tartozó öt légitársaság, a Lufthansa, az Austrian Airlines, a SWISS, a Brussels Airlines és a Eurowings van jelen a magyar piacon, hanem a magyar főváros egyike a világ azon kevés városainak, ahol a Lufthansa Technik (repülőgépek javítása), a Lufthansa Cargo (légi árú szállítmányozás) és a Lufthansa Systems (légiipari alkalmazások fejlesztése és tesztelése) is képviselteti magát.

5. 2018-ban megújult a légitársaság arculata,  30 év után váltott logót a cég. Carsten Spohr, a Deutsche Lufthansa AG igazgatóságának elnöke szerint „Mindig is a daru volt a jelképünk, amely szorosan összefonódott a Lufthansa ígéretes teljesítményével. A mai napig a kiváló minőség, a színvonalas kiszolgálás, a repülési szakértelem, a megbízhatóság, az innovatív szellemiség és a bizalom szimbóluma.” Továbbra is a 100 évvel ezelőtt, Otto Firle grafikus által tervezett daru marad a légitársaság ikonikus szimbóluma és megkülönböztető jegye a légi közlekedésben, de a design minden elemét átdolgozták a digitális kor követelményei szerint. 

November 30-ig tudsz játszani a SayYesToTheWorld nyereményjátékban. A játékhoz elég regisztrálni, majd meghívni legalább egy ismerőst a játékba és megnyerheted a 11 Premium Economy interkontinentális jegyet! 

Hogyan nyerhetek?

A részvételhez mindössze ki kell választanod a kívánt úti célt a sayyestotheworld.com webhely virtuális földgömbjén, rá kell kattintani a „Catch this flight” gombra. Ezután meg tudod hívni barátaidat 1-től 10 főig, akiket szívesen elvinnél erre az útra. 

Részletek és Játék

Olvasnál még? 

10 hely, amit látnod kell Németországbanhttps://bit.ly/2AdUZMf

szponzorált tartalom