loading...

Az utazás sokak számára nagyon stresszes és időigényes. Nagyon gyakran hallani az emberektől, hogy ők nem tudnak egy egyszerű széken pihenni vagy a munkájukkal foglalkozni, mert körülöttük nagy a hangzavar. Vannak azonban különleges reptéri várók – Lounge, melyek megtestesítik a béke és nyugalom fogalmát. 

Ezekben a várókban az emberek szinte csak business vagy első osztályú jeggyel rendelkeznek, illetve valamely légitársaság ezüst vagy arany kártyás törzsutasaként jogosultak a repülőtéri váró igénybevételére. Ezeken a helyeken mindenki igényeit kielégítik a felszereltséggel és kiszolgálással.

 

Sydney: The Qantas First Class reptéri váró

Az egyik legkülönlegesebb reptéri Lounge, ahol ingyenes a spa kezeléseket kínálnak és környezet tele van mesésebbnél mesésebb növényekkel. Ez a hely maga az egzotikus nyugalom.


Párizs-Charles de Gaulle: Air France

A párizsi váró egy nagyon elegáns és nyugodt környezetben helyezkedik el. Kiváló ételek és séfek várják az ide látogató utasokat.

Bangkok: Thai Airways Lounge 

Bankokban a belépőd mellé kíséretet és golf kocsit kapsz. Masszás és kényeztetés jellemzi ezt a helyszínt, ahol nagyon figyelnek a csendre és a kényelemre és próbálják megteremteni a családias környeztet.

Dubai: Emirates Lounge

A világ 10 legjobb reptéri várójának listája nem lenne teljes Dubai nélkül. Az egyike azon kevés reptereknek, ahol a dolgozók száma meghaladja az utasok számát. Rengetek étterem és spa lehetőség várja az ide betérőket és emellett közvetlen beszállás van, ami nagyon exkluzív hiszen nem kell sorban állni. Ez az egyik legjobb reptéri váró!

Doha: Qatar al Safwa Lounge

Reptéri váró az egyik leggazdagabb város nélkül? Semmivel sem összehasonlítható az első osztályú építészet, itt a Dohai repülőtéren. Hatalmas és lenyűgöző és minimalista stílusú.  Az éttermek természetesen Közel-Keleti ízek legjobbjait vonultatják fel és ebben segít a barátságos és kedves személyzet. A spa kezelés itt is a legjobb minőségű és segít felkészíteni a tárgyalásokra vagy éppen lelazítani az üzleti út után. 

Hong-Kong: The Cathay Pacific Wing and the Pier First Class Lounges

Ez a réptéri váró nemrégiben lett felújítva és mindenképpen érdemes meglátogatni, ha arra járunk. Itt található a legtöbb zuhanyzó és a székek is nagyon kényelmesek. A kínai ételek igazi kulináris élményt nyújthatnak itt, ezért érdemes végig kóstolni.

Melbourne: The Qantas Lounge

Hasonló kiszolgálással és nyugalommal találkozhatunk itt, mint Sydney-ben. Kiváló éttermek, fürdők és dizájner berendezések vesznek minket körül. Egy tökéletes hely, hogy eltöltsük az időnket mielőtt útnak indulnánk.

London Heathrow: Virgin Atlantic Clubhouse

Amit a Virgin Atlantic csinál, attól elvárhatjuk a minőséget és ez most sincsen másképp. Nyugodt és futurisztikus hangulat párosul ehez a váróhoz, ahol igazi “Chill-out” hangulat van. Ajándékba kapunk egy fodrászati vagy manikűr lehetőséget amellett, hogy lenyűgöző éttermek hada vár minket és spa lehetőséggel kényeztetnek. Maga a paradicsom ez a reptéri váró!

 

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy értesülj az ajánlatokról! 

Kapcsolódó cikk:

https://www.travelhunter.hu/blog/minden-repteri-wi-fi-jelszo-egy-terkepen/

Szeretnél több cikket olvasni? Nézz körül a blog oldalunkon: https://bit.ly/2Ttqdaw 

 

Oszd meg a cikket ⬇⬇⬇