loading...
Budapest közvetlen járatok

Budapestől induló összes közvetlen járat, térképen

Budapest közvetlen járatok

A kék jelzésre rákattintva előjön egy ablak, ott szerepel a reptér neve alatt a Leírás pontban az oda közvetlenül közlekedő légitársaság(ok) Budapestről! Ezenkívül a reptér elérhetőségei (honlap, cím)is láthatók!

Budapest közvetlen járatok- A legtöbb helyre természetesen a két nagy fapados repül. Az “R” betű a Ryanair, a “W” betű a Wizz Air légitársaságot jelöli. A többi cég teljes névvel szerepel!

A térkép a téli menetrendtől érvényes viszonylatokat jelenti. Van néhány kivétel és nem minden járat közlekedik egész évben, ott külön jelzésre kerül az eltérő közlekedés!

 

                                 

Érdekelnek az INGYENES reptéri Wi-Fi jelszavak is?

Hatalmas utánajárással és munkával létrehoztak egy interaktív térképet, ahol a repterek Wi-Fi jelszavai vagy a reptereken elérhető bármilyen másik forrás (éttermek,bárok) Wi-Fi hozzáférését gyűjtötte össze és tették mindenki számára elérhetővé.

Itt a térkép, amelyet Polat rendszeresen frissít és itt elérhető több tucat  Wi-Fi jelszó szerte a világon. Jelenleg 368 reptér érhető el.

Ingyen reptéri wifi jelszavak egy térképen – Travelhunter

Ingyen reptéri wifi – A repülőtereken eltöltött várakozási idő az utazás egyik legrosszabb része. Nektek is ismerős érzés lehet az amikor megérkeztek egy másik országba és azonnal szeretnétek értesíteni a családtagjaitokat, rokonokat, barátokat, vagy csak szimplán posztolnátok egyet Facebookra vagy Instagramra.

Na és Dubai?

Míg néhány ember elutasítja Dubait a kultúra hiányában, a mesterségessége miatt, vagy a  népcsoportok keveredése miatt, addig akik itt élnek és ide látogatnak kulturális olvasztótégelyé varázsolják a helyet, így itt a világ bármely pontjáról érkező emberrel találkozhatunk. Dubai egy elképesztő város, ahova megéri ellátogatni, sok a tenni és látnivaló, mint például a gyönyörű feltételek közötti pihenés a tengerparton vagy egy sivatagi szafaritúra.

A hatalmas beruházás, ami  az elmúlt évtizedben a térségben történt, rohamosan a világ egyik legkihagyhatatlanabb helyévé tette Dubait, függetlenül attól, hogy a valaha épített legmagasabb épületet vagy a luxus szállodákat kívánjuk megtekinteni. 

Dubai látnivalók, utazások, nyaralás – Travelhunter

Dubai utazások- Míg néhány ember elutasítja Dubait a kultúra hiányában, a mesterségessége miatt, vagy a népcsoportok keveredése miatt, addig akik itt élnek és ide látogatnak kulturális olvasztótégelyé varázsolják a helyet, így itt a világ bármely pontjáról érkező emberrel találkozhatunk.

Szeretnél több cikket olvasni? Nézz körül itt: Blog-oldalunk