loading...
Kék-Lagúna

Kék lagúna Izland –  Izlandról mostanában nem egy jeges kis sziget jut eszébe az embereknek, hanem Európa egyik legsokszínűbb országa, mely tele van természet adta csodákkal. Erre a legjobb példa a Kék Lagúna, mely egy geotermikus fürdő és spa központ egy láva mező közelében Izlandon.

Izland egy hatalmas geotermikus mezőkkel rendelkező vulkanikus sziget. Minden turista, aki egyszer járt már itt lenyűgözőnek találta a természetes jelenségek és a tiszta víz miatt.

 

Gyógyító tulajdonságok és szabadidős tevékenység

A lagúna vize olyan ásványi anyagokkal rendelkezik, mint a kén és a szilícium-dioxid, melynek hatására gyógyító hatást idéz elő. Nagyon sok bőrbeteg ember azt állítja, hogy amikor ide jönnek az egyfajta kúra számukra, ezért a lagúna egy orvosi központ is egyben.

Míg a meleg, ásványi anyagokban gazdag víz vonzza az embereket és gyógyító tulajdonságait számos látogató élvezheti, a lagúna puszta kikapcsolódás miatt is tökéletes állomás.

A természet, mely körbeveszi az valami elképesztő és nem véletlenül tartják a világ 25 csodájának egyikeként. Emiatt is a Kék Lagúna Izland fő látnivalója!

A látogatók kaphatnak itt luxus szolgáltatásokat, mint például a szilícium-dioxid iszap maszk pakolást, szauna és gőzfürdő lehetőségek, vízesés masszás, és a különböző pihenő övezetek, ahonnan tökéletes panoráma nyílik a lagúnára. 

Kék-Lagúna

Valódi Kényeztetés

Ha valaki nagyon szeretné, akkor lehetősége van arra, hogy a vízben is masszírozzák. A masszőrök a vízben kedveskednek a vendégeknek, hogy megtapasztalhassuk milyen tápláló és revitalizáló lehet egy ilyesfajta kényeztetés, ahol szinte rögtön érezzük az eredményét. Természetesen azoknak is kedveznek, akik szeretnék privátabban tölteni a pihenésüket. Ezért alakítottak ki ilyen exkluzív lounge-kat, ahol kapunk törölközőt és egyéb relaxációhoz szükséges kiegészítőket és könyveket, hogy pihenni tudjunk.

Összegezve a Blue Lagoon, a Kék Lagúna Izland rejtett ékköve, ahol a relaxáció szerelmesei tudnak kiteljesülni. Az ára is nagyon borsos, mert a legolcsóbb belépő, ami egy standart, tehát nem tartalmazza a luxus szolgáltatásokat, az kerül 15.000 Forintba és ez egészen 72.000 forintig terjed, minél több dolgot kérünk a csomagba.

Izland látnivalók és programok – Travelhunter Utazó blog

Izland látnivalók – A vulkánok és a gejzírek országa szerencsére közvetlen repülőjárattal is megközelíthető hazánkból, így mindenkinek van lehetősége, hogy kiránduljon a Északi-sarkkörön fekvő szigetre. A vízesések, hegyek és egyéb természeti csodák remek túrát kínálnak mindenkinek. Hogy kedvet kapjatok, bemutatjuk a sziget látnivalóit és általános tudnivalóit!

 

Többet olvasnál? Nézz körbe a blogunkban: Blog

 

TravelHunter Közösség - Csatlakozz

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy értesülj az ajánlatokról! 

Facebook oldalunk

Instagram

Youtube