loading...

WizzAir járatbővítés: A hét mindennapján utazhatunk Dubajba

Dubaj wizzair- Radó András, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere elmondta: „Dubaj az elmúlt években az egyik legnépszerűbb téli úti céllá vált. A télben kínált nyár élményét hozza el mostantól minden nap a Wizz Air a magyar utasoknak. Dubaji járatunk 2013-as indulása óta töretlen népszerűségnek örvend a hazai utasok körében. Büszkék vagyunk rá, hogy az arab világ egyik legmodernebb fővárosába a jelenleg elérhető legkorszerűbb repülőgépeken, a megszokott magas színvonalú fedélzeti szolgáltatás és alacsony árak mellett szállítjuk októbertől utasainkat.”

2019. Október 27-től a hét mindennapján repülhetünk Dubajba, az arab világ fellegvárába, ahová elmenekülhetünk a hideg elől. A magyar utazók körében és folyamatos népszerűségnek örvend ez az úti cél, így várható volt, hogy a WizzAir is lépni fog, ennek hatására.

Vajon az árak is lejjebb fognak esni?

Mint ismeretes a FlyDubai is megérkezik hamarosan Budapestre, az irodájukat már megvan.

Az Emirates és a flydubai partnerségi megállapodásának köszönhetően mindkét légitársaság utasainak lehetősége lesz Dubajból célállomások százait elérni világszerte. A codeshare megállapodás keretén belül történő foglalások esetén az Emirates utasai számára térítésmentes étkezés és poggyászfeladás biztosított a flydubai business és turista osztályain.

Reméljük, hogy ez a bővülés egy remek versenyt fog eredményezni és az árak csökkenését!

Megjött a FlyDubai és naponta fog közlekedni – Travelhunter

Jövő júniustól Budapestre is repül a Flydubai diszkont légitársaság, Boeing 737 MAX 8-asai minden nap közlekednek majd Dubaj és a magyar főváros között. A 2019. június 27-étől közlekedő napi járatok az Emirates jelenlegi szolgáltatásait egészítik ki – a Flydubai közleménye szerint.

Most pedig itt egy remek videó Dubajról! Dubaj wizzair


 

Olvasónk Laci, már tesztelte, hogy milyen a mi szervezésünk, itt egy kis élménybeszámoló.

Élménybeszámoló olvasónktól: Dubai – Travelhunter

Az alábbi élménybeszámolót kaptuk a Viber csoportunk tagjától V.Lacitól. Ha te is szeretnél hasonló élményeket átélni, akkor csatlakozz a Viber csoportunkhoz. A szöveg nincsen megszerkesztve, így 100% Laci írását fogjátok olvasni. Ha neked is van élményed velünk, akkor küldd el az info@travelhunter.hu e-mail-re! Dubaj?Dubaj!Már régi álmom volt kijutni a legek városába.

Ha pedig megnéznéd, hogy mi vár rád dubajban, akkor itt egy kis összefoglaló

Dubai programok- 10 program, ha Dubaiban jársz – Travelhunter

Dubai programok – Míg néhány ember elutasítja Dubait a kultúra hiányában, a mesterségessége miatt, vagy a népcsoportok keveredése miatt, addig akik itt élnek és ide látogatnak kulturális olvasztótégelyé varázsolják a helyet, így itt a világ bármely pontjáról érkező emberrel találkozhatunk.

Szeretnél több cikket olvasni? Nézz körül itt: Blog-oldalunk