loading...
wizzryanairvicc

A Ryanair és a WizzAir vezérigazgatója együtt söröznek egy budapesti sörözőben

A Ryanair és a WizzAir vezérigazgatója bemennek együtt sörözni egy budapesti sörözőbe és rendelnek a pincértől.

– Kérünk egy egy korsó sört !
Pincér :

– Csupán 5 forint lesz.

– Na ez tényleg nagyon olcsó ! – csettintenek egyet és örömmel kifizetik.

Pincér lelkesen:

– Igen, mi adjuk a legolcsóbb sört Magyarországon.

– Nagyszerű, itt tényleg érzi az ember, hogy kap valamit a pénzéért – válaszolják a vendégek.

– De látom ám, hogy nincs nálatok korsó ! Ez extra 200 forint lesz.

A vezérigazgatók nagy szemekkel nézik a pincért, de elhatározzák, hogy nem szólnak és kifizették a felárat.

– Ezt egy asztalnál kell meginnotok, de látom ám, hogy előre nem rendeltetek asztalt, így ez 400 forint lesz. Ha előre rendeltetek volna, csak 100 forint lett volna.

A vezérek nyelnek egy nagyot és kifizetik a plusz 400-at is.

– Látom, hogy kicsit kövérek vagytok és egy nagyobb székbe kell, hogy üljetek, ez további 300 forint lesz.

A vezérigazgatók méregbe gurulnak ugyan, de ezt is kifizetik. Majd az egyik előveszi a mobilját, hogy lefényképezze a kisebb széket, mert úgy érzi abba is bele fért volna.

– Sajnálom, itt nem lehet használni ezeket az elektronikus készülékeket, de 200 forintért megvásárolhattok erre egy engedélyt.

A vezérek mérgesen ugyan, de ezt is kifizetik. Viszont ekkorra már nagyon türelmetlenek lesznek és magukból kikelve ordítják:„Hozza már azt a sört !!!

Erre a pincér:

– Drága vezérigazgató urak, most szólt a csapos, hogy a sört technikai okok miatt leállították. De természetesen visszaadom önöknek az 5-5 forintot, a sör árát.

–  De hiszen 1105 forintot fizettünk fejenként ! Mi lesz a 2 x 1100 forintunkkal ?!

– Uraim, az uniós jogszabályok szerint nekünk a sör árát kell visszafizetnünk és nem a felmerülő luxuskiadásokat. De azért jöjjenek legközelebb is hozzánk, mert mi áruljuk a legolcsóbb sört Magyarországon !

Viccet félre téve ez tényleg így van, nagyon oda kell figyelni, hogy mit vesz tőlük az ember, nálunk is van rengeteg anyag, ami segít titeket!

Illetve cikkek:

Hogyan kell WizzAir repjegyet foglalni?

Hogyan kell Ryanair repjegyet foglalni?

Ryanair check in – Hogyan kell elvégezni az utasfelvételt – Travelhunter

Ha megvan a foglalásunk, az indulás előtt még el kell végezni az internetes utasfelvételt vagyis az online check in-t. Most bemutatjuk a Ryanair check in folyamatát számítógépen és mobilon egyaránt! (Kép nagyításához kattints rá!) Ezt mindig el kell végezni, kivéve, ha a kiindulási reptéren nem lehetséges az internetes utasfelvétel (ezt a rendszer jelzi).

Először a repülőtéren -Repülőtérre érkezéstől a repülőről leszállásig – Travelhunter

Mindenki izgul, amikor repülővel utazik. Pláne, ha először teszi ezt! És nemcsak azért, mert sokan tartanak a repüléstől, hanem hogy a beszállás zökkenőmentes legyen. Ehhez nyújtunk most segítséget, hogy ne legyen semmi problémátok! Először a repülőtéren Érkezz legalább két órával a gép felszállása előtt!

Bőrönd tartalma-mit szabad és mit nem – Travelhunter

Már foglalkoztunk a poggyászok mérethatáraival a Ryanair és a Wizz Air esetében, ám ugyanilyen fontos téma a bőrönd tartalma. Mit is vihetünk fel a kézipoggyászban és mi helyezhető el a feladott poggyászban? Körbejártuk a témát! Egy kicsit azért itt is kitérünk erre a témára, mert ez is olyan fontos, mint a poggyászok tartalma.