loading...
Megjött a flydubai

Megjött a FlyDubai

Jövő júniustól Budapestre is repül a Flydubai diszkont légitársaság, Boeing 737 MAX 8-asai minden nap közlekednek majd Dubaj és a magyar főváros között.

A 2019. június 27-étől közlekedő napi járatok az Emirates jelenlegi szolgáltatásait egészítik ki – a Flydubai közleménye szerint.

Az Emirates codeshare megállapodás formájában részt vesz majd a járat működtetésében, ami jól szemlélteti a két cég között létrejött, az utasok lehetőségeinek bővítését célzó partneri viszony szorosságát.

A légitársaság új budapesti járatán a Flydubai új generációs Boeing 737 MAX 8 típusú repülőgépei közlekednek majd, melyeken 10 business és 156 turista osztályú utas foglalhat helyet.

Naponta közlekedik

A business osztályon a nagyobb utastér mellett teljesen lefektethető ülések is várják majd az utasokat, hogy zavartalan nyugalomban és kényelmesen pihenhessenek repülőútjuk alatt. A turista osztály pedig RECARO üléseket kínál, melyek ideálisan ötvözik a helyet a kényelemmel annak érdekében, hogy az utasok kényelmesen hátra dőlve lazíthassanak, és élvezhessék az utazást. A flydubai továbbá kivételes fedélzeti szórakozási lehetőséget kínál a full HD-s, 11,6-os átmérőjű képernyőivel, melyekhez filmek, sorozatok, zenék és játékok széles választéka társul angol, arab és orosz nyelven.

A Budapest Airport lapunkhoz eljuttatott közleménye szerint a dubaji cég járata 17:35-kor indul majd Dubajból, és 21:30-ra ér Budapestre. Pontosan két órát tölt el itt a repülőgép, majd 23:30-kor indul vissza, nagyjából öt és fél órás repülést követően pedig helyi idő szerint 7:05-re érkezik a Dubaji Nemzetközi Repülőtérre (DXB).

Az Emirates és a flydubai partnerségi megállapodásának köszönhetően mindkét légitársaság utasainak lehetősége lesz Dubajból célállomások százait elérni világszerte. A codeshare megállapodás keretén belül történő foglalások esetén az Emirates utasai számára térítésmentes étkezés és poggyászfeladás biztosított a flydubai business és turista osztályain. Megjött a FlyDubai

Megjött a flydubai

Megjött a flydubai

Mivel az Emirates hálózatára is biztosított az átszállás, a reggeli érkezésnek köszönhetően az utasok kényelmesen elérik az Emirates járatait Ausztrália, Thaiföld, Japán és India felé.

95 célállomás

Emellett a diszkont cég saját hálózatán is van lehetőség átszállásra, összesen 95 célállomás érhető el náluk. Az új budapesti járat elindítását egyébként a nápolyival együtt jelentették be.

Megjött a FlyDubai és ezáltal jelentősen emelkedik az Egyesült Arab Emírségekbe irányuló kapacitás, a Flydubai a harmadik szereplő lesz ezen a piacon. Partner légitársasága, az Emirates naponta közlekedik Boeing 777-esekkel szintén a Dubaji Nemzetközi Repülőtérre, a Wizz Air pedig hetente háromszor jár a Dubai World Central légikikötőbe. 

A flydubai európai hálózata jelenleg 24 úticélt foglal magában Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Finnország, Olaszország, a Macedón Köztársaság, Lengyelország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Törökország és Ukrajna területén.

10 dolog, amit nem hagyhatsz ki, ha Dubajban járszhttps://bit.ly/2R5y2p8

Legkoszosabb helyek a repülőgépen: https://bit.ly/2A2WVrF

src: airportal.hu