loading...

3 nap Róma: repjegy, 4*-os szállás reggelivel és AS Roma – Bologna meccsjegy 63.980 Ft

Róma utazás és AS Roma focimeccs egyben!

Ha nem jó az időpont, írj nekünk és küldünk egy ajánlatot: info@travelhunter.hu

Az utazás ára: 63.980 Ft/fő

(Utazási ötlet 2 főre)

Időpont
2019. február 17-19.

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Budapest ↹ Róma retúrjegy: oda Ryanair, vissza Wizzair   
  • 🛏️ Szállás
    4*-os szálloda, reggelivel, metróállomás és Vatikán közelében
  • ⚽ AS Roma – Bologna bajnoki mérkőzés
    Belépő az Olimpico Stadionban rendezendő mérkőzésre. Ülőhely a két alapvonal közti lelátórészen. További infó a linkben!

 

FOGLALÁS EGYBEN

Foglaláshoz segítség 

Néhány előny a foglalásnál:

repjegy minden adót, illetéket tartalmaz / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer és egyéb programok is a foglaláshoz / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolást és az elektronikus jegyeket!

Miért éri meg lefoglalni egyben a repjegyet és a szállást?

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen előnyökkel jár mindez!

Poggyászinformáció

Az árban 1 db kis kézipoggyász van!

Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

Róma kihagyhatatlan látnivalói   

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy értesülj az ajánlatokról! 

Róma utazás – információ a városról

Róma Olaszország fővárosa, Lazio régió központja (közigazgatásilag comune), a hajdani Római Birodalom központja. Az ország legnagyobb és legnépesebb városa. Területébe ékelve található a Vatikán, a római katolikus egyház központja, a pápa székhelye, a világ legkisebb független állama.

Története több mint két és fél ezer évet ölel fel. A Római Királyság, a Római Köztársaság és a Római Birodalom fővárosa volt. 2007-ben Róma volt a világon a 11. és az Európai Unióban a 3. leglátogatottabb város, továbbá a turisták legnépszerűbb olaszországi célpontja. Központját az UNESCO a Világörökség részének nyilvánította. Múzeumai és műemlékei, mint pl. a Vatikán múzeumai és a Colosseum a világ 50 leglátogatottabb turisztikai célpontjai között vannak.

Kötelező látnivalói: Colosseum, Vatikán, Óváros, Pantheon, Forum Romanum, Palatinus domb, Trastevere,Villa Borghese, Spanyol lépcső.

Alapvetően mediterrán éghajlattal rendelkezik, de nyáron nem ritka a forróság. Egy Róma utazás április, május és szeptember, október a legideálisabb.

Rómában két híres futballklub van, az AS Roma és a Lazio. Ha épp van mérkőzés, egy focimeccs legyen a listán!

Állam az államban – Vatikán

1929. február 11-én, a Lateráni egyezmény eredményeképpen jött létre a pápai állam jogutódjaként. A Vatikán a Tevere jobb partjától nem messze, egy kisebb magaslaton fekszik. Neve a latin Mons Vaticanus elnevezésből ered, amely Vatikán-hegyet jelent. A Vatikán területét a Szent Péter teret leszámítva falak veszik körül. 

 

A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat a közzétetthez képest, mert a rendszer valós idejű, így a repjegy és a szállás árának változásával egyidejűleg változik az ár is!