loading...

4 nap Bologna: repjegy és 3*-os szállás reggelivel 48.195 Ft

 Bologna utazás – Ha nem jó az időpont, írj nekünk és küldünk egy ajánlatot: info@travelhunter.hu

Az utazás ára:  48.195 Ft/fő

Időpont
2019.03.23-03.26

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Budapest ↹ Bologna retúrjegy   
  • 🛏️ Szállás
    Camplus Guest Bologna 3*, reggelivel

 

FOGLALÁS EGYBEN

Foglaláshoz segítség 

Néhány előny a foglalásnál:

repjegy minden adót, illetéket tartalmaz / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer és egyéb programok is a foglaláshoz / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolást és az elektronikus jegyeket!

Miért éri meg lefoglalni egyben a repjegyet és a szállást?

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen előnyökkel jár mindez!

Poggyászinformáció

Az árban 1 db kis kézipoggyász van!

Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk

Bologna utazás

Bologna Észak – Olaszország egyik legnagyobb települése, mely a nagyvárosi metropoliszok szívében helyezkedik el. Az ősi egyetemi város több ezer diáknak ad otthont, akik a város kulturális és társadalmi életét gazdagítják. Bologna azonban nem csupán oktatási, hanem történelmi és művészeti központként is funkcionál. Híres tornyok ás árkádok, antik épületek és templomok bukkannak fel lépten-nyomon, különféle gazdasági és politikai intézményekkel keveredve. 2006-ban az UNESCO nem véletlenül díjazta a „zene városát”, hiszen gyökerei mélyen a zenei hagyományokba kapaszkodnak, ezenkívül pedig oly szilárd kötelezettségvállalást tudhat magáénak, mellyel a rasszizmus ellen is felveszi a harcot.

A város híres szülöttei között találhatjuk XIV. Benedek pápát, Luigi Galvani orvost, fiziológust; Guglielmo Marconi feltalálót, valamint Alex Zanardi autóversenyzőt is.

Bologna messze híres kulináris élvezeteiről és hagyományairól. A legismertebb közülük az úgynevezett bolognai mártás, mely hazánkban is nagy népszerűségre tett szert, összetevőit azonban korántsem olyan alapanyagok alkotják, melyek a híres olasz város szakácsmestereinek konyhai rejtelmeibe engednének betekintést. Érdemes hát személyesen is meggyőződnünk Bologna igazi mártásáról, mely páratlan élményt nyújt minden életélvező számára. A tortellini, a füstölt hús, a mortadella, sőt a Szent József napján felszolgált lekvárral ízesített ravioli aprósütemények is mind-mind csalogatón kacsintanak felénk.

Bologna télen-nyáron egyaránt tud meglepetéssel szolgálni, érdemes hát felkeresni utcáit, tereit és üzleteit. Kóstoljon bele az olasz élet zamatába, és élvezze az olasz város üdítő mindennapjait!

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

Toszkána 

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy értesülj az ajánlatokról! 

A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat a közzétetthez képest, mert a rendszer valós idejű, így a repjegy és a szállás árának változásával egyidejűleg változik az ár is!