loading...

9 éj Cancun: repjegy és 3*-os szállás reggelivel 295.780 Ft

Cancun utazás májusban! A Maya Riviéra tökéletes nyaralóhely!

Facebook csoportunk, ahol sok remek ajánlat vár!

Az utazás ára: 295.780 Ft/fő  (2 fő esetén)

Időpont
2019. május 17-26.

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Budapest ↹ Cancun retúrjegy: Eurowings   
  • 🛏️ Szállás
    3*-os szálloda a belvárosban, reggelivel, medencével

 

FOGLALÁS EGYBEN

Foglaláshoz videós segítség és utazás előtti teendők 

Néhány előny a foglalásnál:

magyar nyelvű / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer, programok / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolásokat és a jegyeket!

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen további előnyökkel jár egyben lefoglalni a repjegyet és a szállást!

–––––––––––––––––––––––––––

Poggyászinformáció

Az árban fedélzeti ellátás és kézipoggyász is benne van!

–––––––––––––––––––––––––––

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

–––––––––––––––––––––––––––

Cancun utazás – információ

Cancún város Mexikóban, a Yucatán-félszigeten, az Atlanti-óceán partján, Quintana Roo szövetségi állam északkeleti csücskében.

Cancún a Riviera Maya névre hallgató turistaövezet központja, 2010-ben körülbelül 630 ezer lakosa volt. A város mára turistacélpontként már világszerte ismert. Can Cún az ottani maják nyelvén azt jelent, hogy „kígyófészek” (mások szerint a név eredete viszont aranyedény).

Cancún a Yucatán-félsziget északkeleti részén, csaknem teljesen sík területen az óceán észak–déli irányban húzódó partján fekszik, vízfolyásai nincsenek. A városkörnyéki partvidékeket többnyire mangroveerdők borítják, a szárazföld belsejében a vadon a jellemző, a terület mezőgazdasági hasznosításra nem alkalmas.

A város éghajlata igen forró és viszonylag csapadékos. Minden hónapban mértek már legalább 33 °C-os hőséget, a rekord meghaladta a 41 °C-ot is. Az átlagos hőmérsékletek a januári 24,1 °C és az augusztusi 29,7 °C között váltakoznak. Nemhogy fagy nem fordul elő, de még a 10 °C alatti hőmérsékletek is igen ritkák, sőt, a nyári hónapokban 20 °C alá sem csökken a hőmérséklet. Az évi átlagosan 1300 mm csapadék időbeli eloszlására jellemző, hogy ősszel több, tavasszal kevesebb eső hull.

 

A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat a közzétetthez képest, mert a rendszer valós idejű, így a repjegy és a szállás árának változásával egyidejűleg változik az ár is!