3 éj Dubaj: repjegy és 4*-os szálloda reggelivel 108.755 Ft

Dubaj utazás tavasszal remek áron!

Ha nem jó az időpont, írj nekünk és küldünk egy ajánlatot: info@travelhunter.hu

Facebook csoportunk, ahol sok remek ajánlat vár! 

Az utazás ára: 108.755 Ft/fő  (2 fő esetén)

Időpont
2019. április 21-24.

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Budapest ↹ Dubaj retúrjegy: Wizzair   
  • 🛏️ Szállás
    4*-os szálloda, reggelivel, buszmegálló mellett és metróállomás közelében

 

FOGLALÁS EGYBEN

Foglaláshoz segítség és utazás előtti teendők 

Néhány előny a foglalásnál:

magyar nyelvű / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer, programok / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolásokat és a jegyeket!

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen további előnyökkel jár egyben lefoglalni a repjegyet és a szállást!

–––––––––––––––––––––––––––

Poggyászinformáció

Az árban 1 db kis kézipoggyász van!

Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk

–––––––––––––––––––––––––––

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

Dubai kihagyhatatlan látnivalói   

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy értesülj az ajánlatokról! 

Nézd meg ezt a látványt:

 

Dubaj utazás – információ a városról

Dubaj (magyar átírásban) vagy Dubai (az elterjedt átírása szerint) az Egyesült Arab Emírségek legnépesebb és második legnagyobb városa. A Perzsa-öböl déli partján fekszik, az Arab-félszigeten. Dubaj önkormányzatát szokás Dubaj Államnak is nevezni, hogy megkülönböztessük az azonos nevű emirátustól. Több beszámoló szerint a város már legalább 150 éve létezik.

Az emirátus fő bevételei a turizmusból, az ingatlanértékesítésből, valamint a különféle pénzügyi szolgáltatásokból származnak. Habár Dubaj gazdasága eredetileg az olajra épült, a kőolaj és földgáz kitermelése ma már csak a 6%-át adja ki az emírség 80 milliárd dolláros költségvetésének. Az ingatlanok értékesítése, valamint az építkezések 22,6%-át tették ki a költségvetésnek 2005-ben, mielőtt elkezdődtek a későbbi nagyarányú fejlesztések. Mára olyan épületek, felhőkarcolók emelkedtek ki a sivatagból, amit látva egy Dubaj utazás örök élmény marad!

Dubajba látogatva érdemes felkeresni piacait. A Dubai Creek környékén található arany-, textil- és fűszerpiac óriási kínálattal bír.

Két leghíresebb épületét már biztos sokan hallották:
Burdzs al-Arab (Arabok tornya): A leghíresebb és egyben az egyik legdrágább hotel, a világ első hétcsillagos szállodája. Az arab vitorlás hajót formázó épület tervezésénél egy olyan építészeti alkotást próbáltak létrehozni, amely Dubaj szimbólumává válhat.
Burdzs Kalifa (Kalifa-torony): A világ legmagasabb épülete, szuper magas felhőkarcoló. 2010. január 4-én adták át a nagyközönségnek, magassága 828 méter. Az épületben szállodák, üzletek, irodák és luxuslakások kaptak helyet.

Dubaj utazás – vízum az Egyesült Arab Emírségekbe

Magyar állampolgárok a beutazás napjától legalább 6 hónapig érvényes útlevéllel (magán, diplomata, szolgálati) előzetesen beszerzett vízum nélkül léphetnek be az Egyesült Arab Emírségekbe, és tartózkodhatnak az országban 6 hónapon belül 90 napig. Fokozottan figyeljenek oda, hogy valós ki és belépési dátum lett bepecsételve az útlevélbe! (Konzuli információ)

A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat a közzétetthez képest, mert a rendszer valós idejű, így a repjegy és a szállás árának változásával egyidejűleg változik az ár is!

Leave a Reply