loading...

5 nap Faro május végén: repjegy Bécsből+ 5 csillagos wellness hotel, tengerpart mellett 83.317 Ft

 Faro utazás május végén

Facebook csoportunk, ahol sok remek ajánlat vár!

Az utazás ára:  83.317 Ft/fő  (2 fő esetén)

Időpont
2019.05.26-05.30

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Bécs ↹ Faro retúrjegy   
  • 🛏️ Szállás
    Real Marina Hotel & Spa

FOGLALÁS EGYBEN

Foglaláshoz videós segítség és utazás előtti teendők 

Néhány előny a foglalásnál:

magyar nyelvű / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer, programok / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolásokat és a jegyeket!

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen további előnyökkel jár egyben lefoglalni a repjegyet és a szállást!

–––––––––––––––––––––––––––

Poggyászinformáció

Az árban 1 db kézipoggyász van!

Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk 

–––––––––––––––––––––––––––

Faro Utazás

Portugália vezető tengerparti nyaralóhelye a 40 000 lakosú Faro, mely Portugália kontinentális részének legdélebbre fekvő városa és egyben  Algarve tartomány központja. Faro központi része nagyon emberi léptékű, ahol számtalan utca el van zárva a közlekedés elől. Faro már a rómaiak idejében is jenetős település volt, a Ria Formosa lagúna közelsége és kikötője miatt.  Faro széles lagúna partjára épült, mocsarak és sós-szikes síkságok övezik. Faro 10 km-re van a hatalmas strandtól, melynek homokos szigetei az ár-apálynak megfelelően hol eltűnnek, hol előbukkannak.

Faro látnivalói

A turisták nagy része a remek strandok miatt érkezik a városba, melyek Faroban és környékén találhatóak. Számos busz és hajó szállítja a látogatókat a Farotól néhány kilométerre található strandokra és üdülőtelepekre. Faro leghíresebb strandja a a Praia de Faro.
Faro másik kedvelt és sokak által látogatott része a kikötő, ahol a luxusjachtok mellett számos vízparti kávézót találunk.
A kikötőn túl a látványos óváros (Centro Historico) található, ahol Faro nevezetességeinek nagyrésze látható.
Faro régi és modern látnivalói sűrűn sorakoznak annak ellenére, hogy a nagy 1755-ös földrengés sok fontos épületet elpusztított.
Faróban kevés múzeum található, de ezek megtekintését mindeképpen ajánljuk azoknak, akiknek ideje engedi. Érdemes felkeresni a Városi Régészeti Múzeumot (Museu Municipal de Faro), a Tengerészeti Múzeumot (Museu Maritimo) és a híres Algarve Régió Múzeumot (Museu Regional Do Algarve).

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink 

Utazáshoz kapcsolódó hasznos cikkek, információk 

–––––––––––––––––––––––––––

A közzétett út nem minősül ajánlatnak! Az ár változhat a közzétetthez képest, mert a rendszer valós idejű, így a repjegy és a szállás árának változásával egyidejűleg változik az ár is!