loading...

4 éj Páfosz: repjegy és apartmanszoba 35.365 Ft

Páfosz utazás áprilisban (4 éj): repjegy és spartmanszoba 35.365 Ft-ért!

Ha nem jó az időpont, írj nekünk és küldünk egy ajánlatot: info@travelhunter.hu

Az utazás ára: 35.365 Ft/fő

Időpont
2019. április 9-13.

Mit tartalmaz az ár?

  • ✈️ Repülőjárat
    Budapest ↹ Páfosz retúrjegy: Ryanair   
  • 🛏️ Szállás
    3*-os apartmanszállás, tengerparthoz közel, medencével

 

FOGLALÁS EGYBEN

 

Néhány előny a foglalásnál:

repjegy minden adót, illetéket tartalmaz / menetrend-változásnál a cég intézkedik helyetted / hozzáadható poggyász, biztosítás, transzfer és egyéb programok is a foglaláshoz / fizetés után azonnal megkapod a visszaigazolást és az elektronikus jegyeket!

Miért éri meg lefoglalni egyben a repjegyet és a szállást?

Ebben a cikkünkben elolvashatod, milyen előnyökkel jár mindez!

Poggyászinformáció

Az árban 1 db kis kézipoggyász van!

Wizzair- és Ryanair poggyászinformációk

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink 

Foglaláshoz segítség 

Csatlakozz Facebook csoportunkhoz, hogy értesülj az ajánlatokról!

Páfosz utazás – információ

A város a sziget délnyugati partvonalán fekszik. Nyugatról és délről a Földközi-tenger, északról és keletről pedig a Tróodosz-hegység határolja. Az UNESCO Világörökségi listáján szereplő nevezetességek is találhatók a városban és környékén.

Az ország nagyobb, idegenforgalmilag is jelentős városai közül Páfosz a legnyugatabbi elhelyezkedésű település. A város két – mára összenőtt – részre választható szét: a keleti, magasabban fekvő (Palea-) Páfoszra, és a nyugati, tengerparti Nea-Páfoszra, amit Kato-Páfoszként is neveznek.

Páfoszt Aphrodité városaként emlegetik, mivel a mitológia szerint a város közelében található Aphrodité-szikla mellett született (emelkedett ki a tengerből) az istennő.

Páfosz híres a kikötőben magasló középkori, bizánci eredetű erődjéről, valamint a világörökségi védelem alatt álló világszerte híres római mozaikokról is. Az ókori villák padlóinak gyönyörű állapotban megmaradt mintázatait évente több millióan nézik meg. Páfosz 2017-ben Európa kulturális fővárosa, melynek hatására számos fejlesztést hajtottak végre az elmúlt időszakban és számost program is várja a látogatókat. Ezért is éri meg egy Páfosz utazás!

Ciprus éghajlata mediterrán, a nyugati parté pedig szubtrópusi-mediterrán – Pafosz is itt található. Nagyon kellemes éghajlattal rendelkezik egész évben. A nyár tulajdonképpen április elejétől novemberig tart. Aki kirándulni szeretne, annak leginkább a március-május közötti időszakot ajánljuk, mert ilyenkor már nincs sok csapadék, viszont napközben már igen kellemes az idő, csak esténként lehet hűvösebb.