loading...

Világkörüli út 7 remek várossal már 240.605 Ft-ért!

Világkörüli út

Ha nem jó az időpont, írj nekünk és küldünk egy ajánlatot: info@travelhunter.hu

Időpont
2019. március 6 – április 4.

✈️ Repülőjáratok

 

Poggyászinformáció

Az árakban csak kézipoggyász van!

Ajánlathoz kapcsolódó cikkeink

Videónk Kuala Lumpurról
Ázsiai utazásunk 4. rész – Kuala Lumpur maga a keleti csoda
Az Angyalok városában jártam
Barcelona kisokos

Világkörüli út – információ Szingapúrról

Az ország főszigetét északról a 900–1500 méter széles Johori-szoros választja el Malajziától. A sziget déli részét a Malaka-szoros hullámai mossák, amelyben közel 60 kis sziget áll szingapúri fennhatóság alatt. Ez a szoros egyben Indonézia felségvizeinek határa is.

Információ Kuala Lumpurról

Kuala Lumpur Malajzia fővárosa és egyben legnépesebb városa is. Itt található az ország kereskedelmi és gazdasági központja. A város egyike a három maláj szövetségi területnek. Egyik legfőbb turisztikai látványossága a Petronas-ikertorony.

Éghajlata trópusi, magas páratartalommal és meleggel az év minden napján. Az esőzések intenzívebbek novembertől januárig, illetve április-május tájékán. Jellemzőek a helyi esők. Az éghajlat egyik jellemzője a magas páratartalom. Az átlagos hőmérséklet 30 °C, de a 20 °C már hidegnek számít.

Információ Pekingről

Peking a Kínai Népköztársaság fővárosa, – népességét tekintve – Sanghaj után a második legnagyobb kínai város. Az ország egyik fő közlekedési csomópontja, minden irányban számos vasútvonal, közút és autópálya indul ki innen. Itt található a legtöbb nemzetközi légitársaság kínai központja is. Peking elismerten Kína politikai, oktatási és kulturális központja, míg Sanghaj és Hongkong inkább gazdasági téren domináns városok.

Peking Kína négy ősi fővárosának egyike.

Információ Los Angeles-ről

Los Angeles (eredetileg: El Pueblo de Nuestra Señora la Reina de los Ángeles del Río de Porciúncula, magyarul: „A mi úrnőnknek, az Angyalok királynőjének faluja a Porciúncula folyón”), röviden L. A., népesség szerint az Amerikai Egyesült Államok második legnagyobb agglomerációja. Fontos gazdasági és kulturális központ, a világ szórakoztatóiparának egyik legfontosabb fellegvára.

Információ San Francisco-ról

San Francisco, hivatalosan San Francisco város és megye (összevont város-megye) a kaliforniai San Francisco Bay Area régió pénzügyi, kulturális és közlekedési központja, ahol 7 150 000 ember él, de ebbe San Jose és Oakland is beleértendő. Ez a legsűrűbben lakott nagyváros az államban, és az Amerikai Egyesült Államokban New York után a második. San Francisco Kalifornia negyedik legnagyobb városa.